Brugerdiskussion:Chrhas: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 11: Linje 11:
::Hej igen. Ville lige høre om du ville tage et blik på {{tl|U/17-ligaen 2015-16}} og {{tl|U/19-ligaen 2015-16}}? mvh [[Bruger:Tøndemageren|Tøndemageren]] ([[Brugerdiskussion:Tøndemageren|diskussion]]) 22. apr 2016, 09:57 (CEST)
::Hej igen. Ville lige høre om du ville tage et blik på {{tl|U/17-ligaen 2015-16}} og {{tl|U/19-ligaen 2015-16}}? mvh [[Bruger:Tøndemageren|Tøndemageren]] ([[Brugerdiskussion:Tøndemageren|diskussion]]) 22. apr 2016, 09:57 (CEST)


--Selvfølgelig vil jeg det, og har også opdateret begge stillinger mht. kampe spillet d. 22. april 2016.
--Selvfølgelig vil jeg det, og har også opdateret begge stillinger mht. kampe spillet d. 22. april 2016.{{usigneret|Chrhas}}
:Tusind tak - fantastisk arbejde :) mvh [[Bruger:Tøndemageren|Tøndemageren]] ([[Brugerdiskussion:Tøndemageren|diskussion]]) 23. apr 2016, 08:12 (CEST)


== Reklame ==
== Reklame ==

Versionen fra 23. apr. 2016, 07:12

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Chrhas! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pelle Hansen 24. jun 2014, 14:14 (CEST)

Mange opdateringer

Hej Chrhas. Jeg har lagt mærke til, at du gør et fint arbejde med at opdatere artiklerne om årets danske fodboldrækker. Jeg tænkte i den forbindelse på, om du kunne samle dine opdateringer lidt, så der fx kun er én pr. runde eller én pr. dag? Sagen er, at vi er nogle, der tjekker op på opdateringer, og det bliver et meget større job, når der er så mange for hver artikel. I øvrigt skal Wikipedia jo ikke nødvendigvis være dagsaktuelt, så det haster vel ikke med de opdateringer :-) Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. apr 2015, 22:36 (CEST)

  • Hej Amjaabc. Rigtig godt at i tjekker det, der blive lagt på Wikipedia, og jeg skal nok begrænse mig til daglige opdateringer fremover :-) Mvh. Christian

Fodbold i Danmark

I forbindelse med dine rigtigt fine opdateringer, vil jeg lige høre dig, om du har set Fodbold i Danmark 2015-16 (her nemlig selv begrænset tid), og om du vil hjælpe med at holde den opdateret også? Og eventuelt har forbedringsforslag til den? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 22. sep 2015, 12:39 (CEST)

Hej igen. Ville lige høre om du ville tage et blik på {{U/17-ligaen 2015-16}} og {{U/19-ligaen 2015-16}}? mvh Tøndemageren (diskussion) 22. apr 2016, 09:57 (CEST)

--Selvfølgelig vil jeg det, og har også opdateret begge stillinger mht. kampe spillet d. 22. april 2016.(Skrev Chrhas (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tusind tak - fantastisk arbejde :) mvh Tøndemageren (diskussion) 23. apr 2016, 08:12 (CEST)

Reklame

Hej Christian Haslund. Jeg kan se at du er med omkring sitet haslund.info. Jeg har fjernet links til din hjemmeside, og vil opfordre dig til at bruge DBU.dk eller Superliga.dk som kilde, da det er de officielle. Det andet kan blive betragtet som reklame, om som bekendt er det ikke tilladt at reklamere på da.wiki. Ellers rigtigt godt arbejde - fortsæt endelig med det. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. mar 2016, 20:52 (CET)

Hej Tøndemager

Helt i orden, og det var bestemt ikke tænkt som reklame for haslund.info, men tak fordi du gjorde mig opmærksom på det og tak for rosen.(Skrev Chrhas (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)