Forskel mellem versioner af "Professionshøjskolen UCC"

Spring til navigation Spring til søgning
wikificerer og opdaterer
m (skabeloner)
(wikificerer og opdaterer)
{{tætpå}}
{{reklame}}
'''Professionshøjskolen UCC - University College Capital '''er en uddannelsesorganisation, hvis primære opgave er at udbyde professionsbacheloruddannelser og efter- og videreuddannelse til den offentlige og den private sektor. UCC uddanner kvalificerede medarbejdere og ledere til landets[[Danmark|danske]] folkeskoler[[folkeskole]]r, pædagogiske arbejdspladser og sundhedssektor.
 
UCC har gennemgået [[EVA]]s [[akkreditering]]sproces og er ogsåderfor enblandt forskningsinstans:andet UCCforpligtet arbejdertil målrettetat medudvikle forskningsbaseret viden om, hvadhvilke undervisningsaktiviteter, der virker i praksis.
 
UCC rummer desuden Center for Undervisnings­midler (CFU), som udlåner læremidler og tilbyder faglig, didaktisk vejledning til skoler og gymnasier.
 
== Uddannelsesmiljøer ==
MedDe mere end 15.000 studerende er fordelt på afdelinger i Storkøbenhavn, Hillerød og på Bornholm. er Professionshøjskolen UCC med til at præge det velfærdssamfund, vi er en del af.
IDen fremtiden5. skalseptember 2015 samles UCC’s uddannelser på Sjælland samles i to store Campus:. Campus Carlsberg i [[Valby]] bliver samtidig indviet.<ref>[http://ucc.dk/campus-nordsjaelland Campus Nordsjælland]</ref> og <ref>[http://ucc.dk/campus-carlsberg Campus Carlsberg].</ref> Campus Carlsberg er ved at blive bygget og forventes at blive indviet i 2016.
 
=== Professionsbacheloruddannelser ===
I fremtiden skal UCC’s uddannelser på Sjælland samles i to store Campus: [http://ucc.dk/campus-nordsjaelland Campus Nordsjælland] og [http://ucc.dk/campus-carlsberg Campus Carlsberg]. Campus Carlsberg er ved at blive bygget og forventes at blive indviet i 2016.
 
== Professionsbacheloruddannelser ==
Professionshøjskolen UCC udbyder otte forskellige professionsbacheloruddannelser:
 
* [http://ucc.dk/tegnsprogstolk Tegnsprogstolk]
* [http://ucc.dk/tekstilformidler Tekstilformidler]
=== Efter- og videreuddannelse ===
Professionshøjskolen UCC udbyder [http://ucc.dk/videreuddannelse/kurser kurser], [http://ucc.dk/videreuddannelse/diplomuddannelser diplomuddannelser] og andre kompetencegivende efter- og [http://ucc.dk/videreuddannelse videreuddannelser] inden for det pædagogiske og sundhedsfaglige område samt inden for ledelse og vejledning.
 
== Historie ==
Professionshøjskolen UCC er dannet ved en fusion af [[CVU]] Storkøbenhavn, CVU København & Nordsjælland og [[Frøbelseminariet]].
 
Oprindeligt var navnet Professionshøjskolen København – University College Copenhagen. UCC står for University College Capital.
Professionshøjskolen UCC har omkring 1000 ansatte.
 
==Noter==
{{reflist}}
== Ekstern henvisning ==
* [http://www.ucc.dk Professionshøjskolen UCC's hjemmeside]
12.390

redigeringer

Navigationsmenu