Aarhus Universitetsforlag: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
opdateret omkring Forskningsfonden
m (linkret)
(opdateret omkring Forskningsfonden)
'''Aarhus Universitetsforlag''' er en erhvervsdrivendeudgivervirksomhed [[Fondejet (institution)|fond]],af Aarhus Universitets Forskningsfond. Forlaget er stiftet af [[Aarhus Universitet]] i [[1985]]. Forlagetsmed udgivelserdet erformål primært”at [[forskning]]fremme formidling af forskningsresultater og resultater af anden faglig virksomhed fra Aarhus Universitet,Universitet” menog ensatser delpå både videnskabelig litteratur og videnskabsformidlende udgivelser. En af forlagets største succeser er skrevetserien af[http://da.unipress.dk/bogserier/taenkepauser/ forfattereTænkepauser], derhvor kommerforskere fra andreAarhus danskeUniversitet læreanstalter ellerkun fra60 udlandet.små Forlagetsider satserformidler deres bådeviden, videnskabelig litteraturde ogfleste videnskabsformidlendekan udgivelser ogvære debatbøgermed.
 
Universitetsforlaget udgiver omkring 70 bøger om året og har særligt specialiseret sig inden for [[arkæologi]], [[historie]], [[Antikken|antik-]] og [[litteraturhistorie|litteraturforskning]] samt formidling af [[naturvidenskab]]. Forlaget har mereFlere end 12.200000 titler er på lager, heraf ca. 400 på engelsk og enkelte på tysk og fransk. Derfor distribueres og markedsføres bøgerne også i udlandet, og forlaget har egne distributører i [[England]] og [[USA]].
 
En række af forlagets bøger er blevet udvalgt af [[Forening for Boghåndværk]] til den årlige udstilling af ''Årets Bedste Bogarbejde'', senest i 2007 ''Sima Qian: Historiske optegnelser'' og ''Marinus.Karikaturtegner med kamera''.
Anonym bruger

Navigationsmenu