Spring til indhold

Brugerdiskussion:KirstenBertelsen: Forskelle mellem versioner

erms of use/FAQ on paid contributions without disclosure
No edit summary
(erms of use/FAQ on paid contributions without disclosure)
Som storforbruger af Wikipedia er jeg selv utroligt irriteret over for oversælgende, selvrosende tekster osv. Blot til din orientering, når jeg f.eks. om kort tid lægger tekster op omkring arveretslige spørgsmål (hvor den nuværende tekst er fuld af juridiske fejl) - er det tekster der er skrevet af advokater med speciale i arveret på vegne af deres forening. Min rolle har været at gennemskrive teksterne, så det bliver leksikalt og forståeligt.
Jeg er godt klar over, at der er en meget fin linje, der ikke må krydses. Men jeg vil hellere være ærlig om, hvem jeg er - end at oprette mere eller mindre troværdige "private" profiler.
:Hej Kirsten. Vi har ikke kommunikeret før, men jeg lagde mærke til at du hade fået dig en ny brugerkonto.
:Jeg vil bede dig om at undlade at bidrage med artikler om emner, som du bliver betalt for. Dit sidste bidrag fremstod ganske reklamerende og det er grunden til at den regel findes.
:Jeg skal gøre opmærksom på [https://wikimediafoundation.org/wiki/Terms_of_Use#4._Refraining_from_Certain_Activities Wikipedias Terms of Use], især afsnittet "Paid contributions without disclosure". Hvis du vil fortsætte med at skrive om dine kunder, så skal dette offentligøres, så andre brugere kan gennemgå og vurdere dine bidrag. Du kan læse mere om dette på [https://meta.wikimedia.org/wiki/Terms_of_use/FAQ_on_paid_contributions_without_disclosure Terms of use/FAQ on paid contributions without disclosure] Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 12. sep 2016, 18:53 (CEST)
105.018

redigeringer