Tobias Dybvad: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Tøndemageren, fjerner ændringer fra 80.62.116.217 (diskussion | bidrag)
No edit summary
Linje 23: Linje 23:
}}
}}


'''Tobias Dybvad''' (født [[3. marts]] [[1981]] i [[København]]) er en dansk [[standupkomiker]] og manuskriptforfatter. Han er nok mest kendt som vært for det succesfulde comedy-program ''[[Dybvaaaaad!]]''. Han har været nomineret til "Årets komiker" til [[Zulu Comedy Galla]] tre gange.
'''Tobias Dybvad''' (født [[3. marts]] [[1981]] i [[København]]) er en dansk [[standupkomiker]] og manuskriptforfatter. Han er nok mest kendt som en cunt og en pussy wagger som elsker pik. han har vært for det succesfulde comedy-program ''[[Dybvaaaaad!]]''. Han har været nomineret til "Årets komiker" til [[Zulu Comedy Galla]] tre gange.


== Karriere ==
== Karriere ==

Versionen fra 27. okt. 2016, 14:54

Tobias Dybvad
Født 3. marts 1981 (43 år)
i København
Nationalitet Danmark Danmark
Uddannelse og virke
Profession standupkomiker og manuskriptforfatter
Kendt for Dybvaaaaad!

Tobias Dybvad (født 3. marts 1981 i København) er en dansk standupkomiker og manuskriptforfatter. Han er nok mest kendt som en cunt og en pussy wagger som elsker pik. han har vært for det succesfulde comedy-program Dybvaaaaad!. Han har været nomineret til "Årets komiker" til Zulu Comedy Galla tre gange.

Karriere

Dybvad havde sin standupdebut i 2002 og har siden da bl.a. været en del af satireholdet Tjenesten – både på radiokanalen P3 og på fjernsynskanalen DR2 – og lagt stemme til Anders Fogh i animationsfilmen Rejsen til Saturn i 2008.

Siden 2012 har han haft tv-programmet Dybvaaaaad!, hvor han hver uge laver standup om forskellige realityprogrammer for et live publikum.

Han har været nomineret til Läkerol Talent-prisen to gange ved Zulu Comedy Galla, hvilken han vandt i 2011.[1] I 2013 blev Dybvad nomineret i kategori "Årets Komiker" til Zulu Comedy Galla for Dybvaaaaad! og sit oneman show "sjov mand - klam personlighed",[1] og igen året efter for Dybvaaaaad!.[2] I 2015 turnerer han med onemanshowet Er det ikke dig fra Dybvad?, og blev endnu engang nomineret til "Årets Komiker" for Dybvaaaaad! samt onemanshowet.[3]

Han har været medvært på Natholdet med Anders Breinholt i sæson 5 og 6.

Filmografi

Referencer

Eksterne henvisninger

DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om Tobias Dybvad kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.