Bjergsnæs Efterskole: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
ingen redigeringsopsummering
No edit summary
| landiso = DK
}}
'''Bjergsnæs Efterskole''' er en [[Grundtvig|grundtvigisk]]/[[Christen Kold|koldsk]] [[efterskole]] beliggende på bakken Bjergsnæs i [[Viborg]]. Den blev opført i [[1981]] med plads til 54 elever, men er siden blevet udvidet otte gange, så den i dag huser 156 elever fordelt på 9. og 10. klassetrin.
 
Skolen tilbyder en almen undervisning med stor vægt på det boglige og, det gymnastiske.kreative Udoversamt de almene fag er [[billedkunst]] gymnastik og [[gymnastik]] obligatoriskfodbold. Under skoleopholdet er det muligt for elverne at tage kursus 1 i [[gymnastik]]
 
I  [[2006]]  kunne skolen indvie en hal på knap 2.100 m² hovedsageligt til spring[[gymnastik]]. Derudover er der blevet plads til undervisningslokaleundervisningslokaler samt 2  [[musikMusik|musiklokaler]]lokaler  med dertilhørende musikstudie
 
I 2015 blev en ny spisesal samt tilhørende fællesrum indviet, hvilket efterfølgende blev tildelt Viborg Kommunes arkitekturpris "hædrende omtale".
 
Juli [[2011]] afgik forstanderparret Ole og Lisbet Mølgaard efter 30 års virke på skolen. Nuværende forstander er Troels Aamand Sørensen.
Anonym bruger

Navigationsmenu