Bruger:Madglad: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Opdateret
Wikificering.
Linje 22: Linje 22:
|}
|}


Madglad skal forstås på dansk, ikke på engelsk. Selv om jeg på engelsk sikkert er både "mad and glad" er det ikke intentionen - jeg bliver ikke fornærmet hvis det forstås på engelsk. <big>😈</big>
Hej - jeg er ikke længere helt ny skribent her, men bær alligevel over med mig hvis jeg laver fejl.

Mvh. "Madglad", også kendt som Lars (ikke her, men ude i den virkelige verden). Madglad skal forstås på dansk, ikke på engelsk. Selv om jeg på engelsk sikkert er både "mad and glad" er det ikke intentionen - jeg bliver ikke fornærmet hvis det forstås på engelsk ;-)


== Tidligere patruljant ==
== Tidligere patruljant ==
Linje 43: Linje 41:
<small>(Ovenstående må gerne opfattes som en modstand mod ladestjernesystemet. Vi er her for et dyrke vores hobby, at skrive. Ikke for at angle efter ros. Humoristiske ladestjerner modtages og uddeles dog.)</small>
<small>(Ovenstående må gerne opfattes som en modstand mod ladestjernesystemet. Vi er her for et dyrke vores hobby, at skrive. Ikke for at angle efter ros. Humoristiske ladestjerner modtages og uddeles dog.)</small>
{{-}}
{{-}}

== Kontakt ==
== Kontakt ==
Skriv en besked på diskussionssiden. Diskussionssider er beregnet til Wikipedia-relaterede diskussioner.
Skriv på diskussionssiden for den artikel, henvendelsen drejer sig om.


=== Min diskussionsside ===
Jeg kan også fanges [[Hjælp:Chat|på vores '''IRC''' (chat)]] under navnene Madglad eller MadBot ([http://webchat.freenode.net/?channels=wikipedia-da klik her]). Jeg er som regel logget ind, men det er ikke altid jeg er ved tasturet, men så ser jeg forhåbentligt beskeden, når jeg er på plads igen :-)
Hvis du vil diskutere noget, der ikke relaterer sig til en artikels indhold, eller til en anden igangværende diskussion:
Skriv en besked på min diskussionsside [[Brugerdiskussion:Madglad]]. Diskussionssider er beregnet til Wikipedia-relaterede diskussioner.


===Ikke Wikipedia-beskeder===
=== IRC ===
Jeg kan også fanges [[Hjælp:Chat|på vores '''IRC''' (chat)]] ([http://webchat.freenode.net/?channels=wikipedia-da klik her]).
Hvis du vil skrive til mig om noget uden for Wikipedia kan du:
Hvis ikke Madglad er på kanalen er min computer slukket - eller jeg gemmer mig under er dæknavn. Prøv at spørge efter mig.
*[http://webchat.freenode.net/?channels=wikipedia-da Skrive til Madglad eller MadBot på IRC] (se ovenfor). Enten på kanalen eller i en privat besked.
Jeg er som regel logget ind, men det er ikke altid jeg er ved tasturet, men så ser jeg forhåbentligt beskeden, når jeg er på plads igen.
*Emaile mig, hvis du har min email-adresse. <b>Du behøver ikke lægge en annoncering på min diskussionsside om at du har sendt mig en email.</b> Jeg læser mine emails.
*Lægge en besked på Fjæsbog, hvis vi er venner på Fjæsbog. <b>Du behøver ikke lægge en annoncering på min diskussionsside om at du har skrevet til mig på Fjæsbog.</b> Jeg læser mine FB-beskeder.
*Ringe til mig, hvis du har mit telefonnummer. <b>Du behøver ikke lægge en annoncering på min diskussionsside om at du er ved at ringe til mig.</b> Jeg tager min telefon (hvis jeg gider).
*SMS'e mig, hvis du har mit telefonnummer. <b>Du behøver ikke lægge en annoncering på min diskussionsside om at du har sendt mig en sms.</b> Jeg besvarer mine sms'er (hvis jeg gider).
*Send mig et postkort til mig, hvis du har min adresse. <b>Du behøver ikke lægge en annoncering på min diskussionsside om at du har sendt mig et postkort.</b> Jeg læser mine postkort, hvis de ikke er blevet væk i posten. Brevpost er dog op til 5 dage undervejs, og det vides ikke hvornår omdelingen helt indstilles.
*'''''Lægge en besked på min diskussionside om at du vil forære mig en luksusrejse til et valgfrit mål med alt betalt'''''.
*''OBS: Jeg kan hverken kontaktes per brevduer eller telex. Der er heller ingen telegramtjeneste i Danmark mere. Vi har intet rørpostsystem i ejendommen. Postomdelingen er under udfasning. Danmark er et kommunikationsmæssigt-u-land''

Versionen fra 22. nov. 2016, 19:14

[ˈmaðˈglað]

Denne bruger har været på Wikipedia i 12 år, 11 måneder og 2 dage.


kvaliDenne bruger vægter kvalitet frem for kvantitet.
daDenne bruger har dansk som modersmål
de-3Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse
en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
nl-3Deze gebruiker spreekt uitstekend Nederlands.

Madglad skal forstås på dansk, ikke på engelsk. Selv om jeg på engelsk sikkert er både "mad and glad" er det ikke intentionen - jeg bliver ikke fornærmet hvis det forstås på engelsk. 😈

Tidligere patruljant

Jeg har frasagt mig patruljantrettighederne.

Jeg kunne give flere eksempler på den manglende seriøsitet, jeg er blevet træt af, og det vil jeg nok gøre hen ad vejen.

Ladestjerner ("barnstars")

Ordener hænger man paa Idioter,
Stjærner og Baand man kun Adelen gier,
men om de Mallinger, Suhmer og Rother
man ej et Ord i Aviserne ser.
Dog, har man Hjærne,
kan man jo gjærne
undvære Orden og Stjærne.
(Peter Andreas Heiberg: Indtogsvisen, 1790)

(Ovenstående må gerne opfattes som en modstand mod ladestjernesystemet. Vi er her for et dyrke vores hobby, at skrive. Ikke for at angle efter ros. Humoristiske ladestjerner modtages og uddeles dog.)

Kontakt

Skriv på diskussionssiden for den artikel, henvendelsen drejer sig om.

Min diskussionsside

Hvis du vil diskutere noget, der ikke relaterer sig til en artikels indhold, eller til en anden igangværende diskussion: Skriv en besked på min diskussionsside Brugerdiskussion:Madglad. Diskussionssider er beregnet til Wikipedia-relaterede diskussioner.

IRC

Jeg kan også fanges på vores IRC (chat) (klik her). Hvis ikke Madglad er på kanalen er min computer slukket - eller jeg gemmer mig under er dæknavn. Prøv at spørge efter mig. Jeg er som regel logget ind, men det er ikke altid jeg er ved tasturet, men så ser jeg forhåbentligt beskeden, når jeg er på plads igen.