Bohrs Tårn: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m småret
Linje 1: Linje 1:
[[File:Carlsberg Station opening 08.jpg|thumb|Bohrs årn ved indvielsen af [[Carlsberg Station]] juli 2016]]
[[File:Carlsberg Station opening 08.jpg|thumb|Bohrs tårn ved indvielsen af [[Carlsberg Station]] juli 2016]]


'''Bohrs Tårn''' i [[København]] er en 100 høj [[skyskraber]] med 30 etager, der skal indvies i 2017.<ref>Om [http://www.livinghomes.dk/for-sale/projects/project-bohrs-taarn-carlsberg-byen/ Bohrs Tårn] med flere billeder</ref>
'''Bohrs Tårn''' i [[København]] er en 100 m høj [[skyskraber]] med 30 etager, der skal indvies i 2017.<ref>Om [http://www.livinghomes.dk/for-sale/projects/project-bohrs-taarn-carlsberg-byen/ Bohrs Tårn] med flere billeder</ref>


Tårnet ligger i den [[Carlsberg Byen]] der efter nedlæggelsen af [[Enghave Station]] har fået egen [[S-togsstationer|S-togsstation]], [[Carlsberg Station]]. Med undtagelse af de laveste etager skal den øvrige del af tårnet rumme [[lejlighed]]er. Bohrs Tårn er opkaldt efter den danske fysiker [[Niels Bohr]].
Tårnet ligger i [[Carlsberg Byen]], der efter nedlæggelsen af [[Enghave Station]] har fået egen [[S-togsstationer|S-togsstation]], [[Carlsberg Station]]. Med undtagelse af de laveste etager skal den øvrige del af tårnet rumme [[lejlighed]]er. Bohrs Tårn er opkaldt efter den danske fysiker [[Niels Bohr]].


== Referencer ==
== Referencer ==

Versionen fra 8. dec. 2016, 10:10

Bohrs tårn ved indvielsen af Carlsberg Station juli 2016

Bohrs Tårn i København er en 100 m høj skyskraber med 30 etager, der skal indvies i 2017.[1]

Tårnet ligger i Carlsberg Byen, der efter nedlæggelsen af Enghave Station har fået egen S-togsstation, Carlsberg Station. Med undtagelse af de laveste etager skal den øvrige del af tårnet rumme lejligheder. Bohrs Tårn er opkaldt efter den danske fysiker Niels Bohr.

Referencer

  1. ^ Om Bohrs Tårn med flere billeder
Bygning eller seværdighedSpire
Denne artikel om en bygning, et bygningsværk eller en seværdighed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.