Wikipedia:Sletningsforslag/Drabet på Emilie Meng: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
Klart behold
m (retter i eget indlæg)
(Klart behold)
*{{Kommentar}} - Så længe denne sletningsforslag skal der ikke ændres i navnet på artiklen. At fjerne navnet fra artiklen er lige så mærkeligt. Du er selv begyndt på denne redigeringskrig i formiddags. Jeg forslår at artiklen bliver låst for yderlige redigeringen. Og teknikken virker fint. Skabelonen henviste med det sammen til denne side. <span class="_nowrap" style="white-space:nowrap;" style="font-family:tahoma">Med venlig hilsen,&nbsp;<span style="background:green">&nbsp;[[Bruger:Rodejong|<font style="color:white">'''Rodejong'''</font>]]&nbsp;</span>&nbsp;[[Brugerdiskussion:Rodejong|<font style="color:green">'''diskussion'''</font>]] 27. dec 2016, 23:46 (CET)
* {{SBehold}} - Mener sagen har almen interesse, og med 47 artikler i kategorien mord i Danmark er der en vis præcedens for spektakulære sager, og er i øvrigt enig med Honymand. - [[Bruger:Nico|Nico]] ([[Brugerdiskussion:Nico|diskussion]]) 28. dec 2016, 00:07 (CET)
* {{SBehold}} - Kan slet ikke forstå at man sætter spørgsmålstegn ved notabiliteten i en sag, der omtales i så høj grad i danske og udenlandske medier. [[Amagermanden]] har sin egen artikel, selvom det måske i højere grad var hans forbrydelser der burde have en artikel. --[[Bruger:Jens Petersen-579|Jens Petersen-579]] ([[Brugerdiskussion:Jens Petersen-579|diskussion]]) 28. dec 2016, 11:22 (CET)
295

redigeringer

Navigationsmenu