Jeg Er Væsel: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
3 bytes tilføjet ,  for 5 år siden
→‎Karaktere: sprogligt
(→‎Karaktere: sprogligt)
Jeg Er Væsel var oprindelig en del af [[Ko og Kylling]]-programmet, ofte sendt som den tredje af tre segmenter i en episode, efter to [[Ko og Kylling]]-segmenter. Til sidst blev, Jeg Er Væsel udskilt til sin egen serie (ligesom [[Pinky og Brain]] blev udskilt fra [[Animaniacs]] eller hvordan Evil Con Carne kom fra Grum og Grusom) og blev sendt på kanalen fra [[1997]].
 
== KaraktereKarakterer ==
Serien består normalt af to menneskelignende dyrekatakterdyrekatakterer: Jeg Er Væsel og IR Bavian. Begge figurer er »arter, som er foreslået af deres navne.
 
=== Jeg Er Væsel ===
Jeg Er Væsel er den yderst begavede og talentfulde hovedperson i serien. Han er en pæn ung væsel som, selv om han er berømt, ikke er snobbet og er forholdsvis generøs (i en episode donerede han sin nyre til en sygelig lille dreng i en nyretransplantation) og er den fornemme berømthed, der beundres af alle. Han er meget intelligent og har mange kompetencer (både sociale og praktiske), og er dygtig i de fleste kendte erhverv.
Selvom Væsel aldrig har gjort ham noget, forsøger den anden hovedperson IR Bavian (se IR Bavian nedenfor) altid at overgå den beundrede væsel fordi han ønsker en tilsvarende eller bedre andel i beundring, men i modsætning til hans rival, er IR Bavian ekstremt idiotisk og målet for latterliggørelse på grund af hans lyse røde balder, men Væsel forsøger generøst at hjælpe sin ven. Væsel er ofte assiseret af en smuk kvinde ved navn Loulabelle, der kan lide at klæde sig som en sygeplejerske.
''Stemmelagt af'': '''Lars Thiesgaard'''.
8.303

redigeringer

Navigationsmenu