Hvide løgne: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
→‎Medvirkende: Florian Fastina - Pladepruducer
Antal afsnit
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 1: Linje 1:
'''Hvide løgne''', dansk dramaserie eller ''soap'', som blev produceret af [[MTV Produktion]] til [[TV3]] i perioden [[1998]]-[[2001]].
'''Hvide løgne''', dansk dramaserie eller ''soap'', som blev produceret af [[MTV Produktion]] til [[TV3]] i perioden [[1998]]-[[2001]].


Serien nåede op på 447 afsnit, som hvert varede 25 minutter. Det er en dansk versionering af en svensk serie om livet i den lille ([[fiktion|fiktiv]]) danske [[provinsby]], Egebæk, centreret især omkring byens [[sygehus]] og [[café]] og familiernes indbyrdes dagligdagsdramaer med kærlighed, intriger og problemer.
Serien nåede op på 448 afsnit, som hvert varede 25 minutter. Det er en dansk versionering af en svensk serie om livet i den lille ([[fiktion|fiktiv]]) danske [[provinsby]], Egebæk, centreret især omkring byens [[sygehus]] og [[café]] og familiernes indbyrdes dagligdagsdramaer med kærlighed, intriger og problemer.


== Sæsoner ==
== Sæsoner ==

Versionen fra 4. jan. 2017, 20:56

Hvide løgne, dansk dramaserie eller soap, som blev produceret af MTV Produktion til TV3 i perioden 1998-2001.

Serien nåede op på 448 afsnit, som hvert varede 25 minutter. Det er en dansk versionering af en svensk serie om livet i den lille (fiktiv) danske provinsby, Egebæk, centreret især omkring byens sygehus og café og familiernes indbyrdes dagligdagsdramaer med kærlighed, intriger og problemer.

Sæsoner

Serien er produceret i syv sæsoner.

Medvirkende

Følgende er et lille uddrag af de medvirkende i serien:

Eksterne henvisninger

FjernsynSpire
Denne artikel om et tv-program er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.