Rosie O'Donnell: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m og commons
m Flertydige WL: New YorkNew York (delstat), EmmyEmmy Award
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Rosie O'Donnell by David Shankbone.jpg|thumb|]]
[[Fil:Rosie O'Donnell by David Shankbone.jpg|thumb|]]
'''Roseann «Rosie» O'Donnell''' (født [[21. marts]] [[1962]] i området Bayside af bydelen [[Queens]] i [[New York City]] i [[New York]]) er en amerikansk [[standup]]-[[komiker]], [[skuespiller]]inde, [[sanger]]inde, [[forfatter]] og mediekendis. Mellem 1996 og 2002 var hun vært for det [[Emmy]]-vindende TV-show [[The Rosie O'Donnell Show]]. Siden november 2009 har hun været for et to-timers daglig radioprogram som sendes på [[Sirius XM Radio]].
'''Roseann «Rosie» O'Donnell''' (født [[21. marts]] [[1962]] i området Bayside af bydelen [[Queens]] i [[New York City]] i [[New York (delstat)|New York]]) er en amerikansk [[standup]]-[[komiker]], [[skuespiller]]inde, [[sanger]]inde, [[forfatter]] og mediekendis. Mellem 1996 og 2002 var hun vært for det [[Emmy Award|Emmy]]-vindende TV-show [[The Rosie O'Donnell Show]]. Siden november 2009 har hun været for et to-timers daglig radioprogram som sendes på [[Sirius XM Radio]].


== Udvalgt filmografi ==
== Udvalgt filmografi ==

Versionen fra 27. jan. 2017, 13:25

Roseann «Rosie» O'Donnell (født 21. marts 1962 i området Bayside af bydelen Queens i New York City i New York) er en amerikansk standup-komiker, skuespillerinde, sangerinde, forfatter og mediekendis. Mellem 1996 og 2002 var hun vært for det Emmy-vindende TV-show The Rosie O'Donnell Show. Siden november 2009 har hun været for et to-timers daglig radioprogram som sendes på Sirius XM Radio.

Udvalgt filmografi

Eksterne henvisninger

USASpire
Denne biografi om en amerikaner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi