Forskel mellem versioner af "Sukkerfabrik"

Spring til navigation Spring til søgning
2 bytes tilføjet ,  for 4 år siden
Fil:20120526_Suikerfabriek_Suiker_Unie_Hoogkerk_Groningen_NL.jpg erstatter Fil:120526_Suikerfabriek_Suiker_Unie_Hoogkerk_Groningen_NL.jpg, som er blevet omdøbt af CommonsDelinker med begrundelsen: [[:c:COM:FR|File...
(ændrer billede)
(Fil:20120526_Suikerfabriek_Suiker_Unie_Hoogkerk_Groningen_NL.jpg erstatter Fil:120526_Suikerfabriek_Suiker_Unie_Hoogkerk_Groningen_NL.jpg, som er blevet omdøbt af CommonsDelinker med begrundelsen: [[:c:COM:FR|File...)
Mens mange sukkerfabrikker til raffinering af sukkerroer ofte kun er i funktion en del af året under og lige efter [[høst]]en, så er sukkermøller til sukkerrør ofte i produktion hele året.
 
[[Image:12052620120526 Suikerfabriek Suiker Unie Hoogkerk Groningen NL.jpg|thumb|Sukkerfabrik i [[Groningen]], [[Holland]].]]
 
Råsukker bliver enten videreforarbejdet til rent hvidt sukker på lokale [[raffinaderi]]er eller solgt til lokal industri og forbruger, eller [[eksport]]eret til raffinaderier i destinationslandet. Sukkerfabrikker er ofte placereret i områder, hvor anvendelsen af sukker er høj som [[Nordamerika]], [[Europa]] og [[Japan]]. Siden 1990'erne er der blevet opført mange højteknologiske sukkerfabrikker i [[MENA]]området; dvs. [[Dubai]], [[Saudi Arabien]] og [[Algeriet]]. Verdens største sukkerraffinderivirksomhed er [[American Sugar Refining]] som har afdelinger i Nordamerika og Europa.

Navigationsmenu