Bruger:Ramloser: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m ændrer, da jeg er ved at skifte mailudbyder
m lille tilføjelse
Linje 7: Linje 7:
|billede = face-glasses.svg
|billede = face-glasses.svg
|overskrift = Præsentation af Ramloser
|overskrift = Præsentation af Ramloser
|indhold = Mit navn er Steen. Jeg er født i [[Esbjerg]] i 1952. Opvokset i [[Ørum Djurs]] og fra 1959 i [[Todbjerg]] ved Århus. Klassisk sproglig student fra Århus Katedralskole 1972, kandidat i [[Historievidenskab| historie]] og [[samfundsfag]] fra RUC 1979 og erhvervsøkonom fra Handelshøjskolen 1992. Har været ansat som underviser i [[MVU]] i 37 år, men er i efteråret 2016 blevet pensioneret på grund af "varigt tab af arbejdsevne". Aktuelt bosiddende i [[Ramløse]], Nordsjælland. Jeg blev officielt bruger på Wikipedia den 10. november 2009. Jeg har været meget aktiv bidragyder i 7 år, men har været i tænkeboks vedrørende, om jeg stadig kan bidrage i dette omfang. Det afhænger blandt andet af, om det lykkes at forbedre debatkulturen, som i perioder har været meget nedslående - i alt fald set fra min synsvinkel.
|indhold = Mit navn er Steen. Jeg er født i [[Esbjerg]] i 1952. Opvokset i [[Ørum Djurs]] og fra 1959 i [[Todbjerg]] ved Århus. Klassisk sproglig student fra Århus Katedralskole 1972, kandidat i [[Historievidenskab| historie]] og [[samfundsfag]] fra RUC 1979 og erhvervsøkonom fra Handelshøjskolen 1992. Har været ansat som underviser i [[MVU]] i 37 år, men er i efteråret 2016 blevet pensioneret på grund af "varigt tab af arbejdsevne". Aktuelt bosiddende i [[Ramløse]], Nordsjælland. Jeg blev officielt bruger på Wikipedia den 10. november 2009. Jeg har været meget aktiv bidragyder i 7 år, men har været i tænkeboks vedrørende, om jeg stadig kan bidrage i dette omfang. Det afhænger blandt andet af, om det lykkes at forbedre debatkulturen, som i perioder har været meget nedslående - i alt fald set fra min synsvinkel. Imens jeg tænker over det, skriver jeg meget symbolsk artikler om [[Blues]].
|bundboks =
|bundboks =
}}
}}

Versionen fra 2. mar. 2017, 17:36

Bruger Ramloser

Præsentation af Ramloser

Mit navn er Steen. Jeg er født i Esbjerg i 1952. Opvokset i Ørum Djurs og fra 1959 i Todbjerg ved Århus. Klassisk sproglig student fra Århus Katedralskole 1972, kandidat i historie og samfundsfag fra RUC 1979 og erhvervsøkonom fra Handelshøjskolen 1992. Har været ansat som underviser i MVU i 37 år, men er i efteråret 2016 blevet pensioneret på grund af "varigt tab af arbejdsevne". Aktuelt bosiddende i Ramløse, Nordsjælland. Jeg blev officielt bruger på Wikipedia den 10. november 2009. Jeg har været meget aktiv bidragyder i 7 år, men har været i tænkeboks vedrørende, om jeg stadig kan bidrage i dette omfang. Det afhænger blandt andet af, om det lykkes at forbedre debatkulturen, som i perioder har været meget nedslående - i alt fald set fra min synsvinkel. Imens jeg tænker over det, skriver jeg meget symbolsk artikler om Blues.

Tosset med gamle vindmøller, men redigerer artikler inden for mange emneområder
Kontakt Ramloser?
Du kan kontakte Ramloser på følgende måder:
Du kan bruge Ramlosers diskussionsside.
Indsatsområder

Indenfor mine professionelt betingede interesseområder har jeg udarbejdet artikler i kategorioerne:

Desuden har jeg arbejdet på artikler om:

Nye artikler

Jeg bidrager jævnligt med nye artikler, i 2024 har jeg passeret 500, fx:

Samarbejde

Jeg er interesseret i at deltage i udarbejdelse af forbedringer, der kan skabe gode artikler inden for mine interesserområder. Har bl.a. samarbejdet om Demokrati, Black Sabbath, Ronnie James Dio, Nationalregnskab og flere af Velfærdsartiklerne. Jeg er åben overfor samarbejde på alle mine interessefelter. Jeg har oprettet en del mølleartikler og udbygget andre og har deltaget aktivt i Wiki Projekt Møller, som dog er gået i stå.

Skulderklap

Den Gode Idés Barnstar
Sterhard og jeg er enige om at tildele dig denne barnstar for din forårskonkurrence og dine mange fine bidrag i forbindelse hermed. Tak for det gode initiativ. Mvh. Toxophilus (diskussion) 10. apr 2016, 08:19 (CEST)


The Europeana Barnstar
Thank you for your participation in the Europeana Art History Challenge representing Denmark! Wittylama (diskussion) 1. jun 2016, 16:23 (CEST)


Babel
daDenne bruger har dansk som modersmål
en-4This user can contribute with a near-native level of English
de-2Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
sv-3Denna användare behärskar svenska flytande
Brugere efter sprog

Opdateringer og patruljering

Ca. 6000 mindre opdateringer og rettelser. Mere end 5000 patruljeringer.

Ramloser vandt Palnatokes Julequiz 2016.



Dette er en Wikipediabrugerside • This is a Wikipedia user page
Dette er ikke en encyklopædisk artikel. Hvis du finder denne side noget andet sted end på Wikipedia, så er det en spejlet side. Vær opmærksom på, at den side kan være forældet, og at brugeren med denne brugerside ikke nødvendigvis har nogen personlig tilknytning til andre steder end Wikipedia selv. Originalsiden findes på nedenstående adresse.

This is not an encyclopedia article. If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated and that the user to whom this page belongs may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at the below mentioned address.

http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Ramloser

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation