Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Landsbybrønden/Infobokse farver og størrelser"

Spring til navigation Spring til søgning
::::::Rolig nu. Det er altså ikke så svært at redigere på Wikidata, som nogle gerne vil gøre det til. Men ja, det bør da også være muligt at redigere infobokse på selve Wikipedia. En simpel kode som {{vis|Infoboks film}} er ikke særlig hjælpsom. Sø bør man hellere hele infoboksen, så folk kan indsætte oplysninger efter behov. Eventuelt kan man også indsætte en bemærkning om, at hvis et givent felt ikke udfyldes, så hentes oplysningen fra Wikidata, hvis den findes der.
::::::Hvorfor der ikke er afklaret noget om de to infobokse for personer? Diskussionen gik vist mere eller mindre stå, og desuden har andre diskussioner taget opmærksomheden i mellemtiden. Men ja, det ville da være rart, hvis det blev afklaret, så vi andre kan komme til at bruge det. --[[Bruger:Dannebrog Spy|Dannebrog Spy]] ([[Brugerdiskussion:Dannebrog Spy|diskussion]]) 4. mar 2017, 23:05 (CET)
=== '''Kan I ikke bare starte med det simple og mest fornuftige, og det øverste nævnte?''' (Indhold kan i selv klare. Bare udseende passer) ===
 
• Skal alle Infoboks have en bredde af 250 px som i eksemplarer øverste, eller skal nogle være 300, 350 eller hvad skaberen ønsker? Fælles standard?
199

redigeringer

Navigationsmenu