Jeg Er Væsel: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
Ingen ændring i størrelsen ,  for 5 år siden
Fjerner version 8985962 af 87.55.25.184 (diskussion)
(Fjerner version 8985962 af 87.55.25.184 (diskussion))
Jeg Er Væsel er den yderst begavede og talentfulde hovedperson i serien. Han er en pæn ung væsel som, selv om han er berømt, ikke er snobbet og er forholdsvis generøs (i en episode donerede han sin nyre til en sygelig lille dreng i en nyretransplantation) og er den fornemme berømthed, der beundres af alle. Han er meget intelligent og har mange kompetencer (både sociale og praktiske) og er dygtig i de fleste kendte erhverv.
Selvom Væsel aldrig har gjort ham noget, forsøger den anden hovedperson IR Bavian (se IR Bavian nedenfor) altid at overgå den beundrede væsel fordi han ønsker en tilsvarende eller bedre andel i beundring, men i modsætning til hans rival, er IR Bavian ekstremt idiotisk og målet for latterliggørelse på grund af hans lyse røde balder, men Væsel forsøger generøst at hjælpe sin ven. Væsel er ofte assiseret af en smuk kvinde ved navn Loulabelle, der kan lide at klæde sig som en sygeplejerske.
''Stemmelagt af'': LARSLars THIESGAARDThiesgaard.
 
=== I.R. Bavian ===
I.R. Bavian er det stik modsatte af Væsel, som han altid forsøger at toppe for at være bedre end ham. Han er uintelligent, grim, villig til at snuse til sin finger halvdelen af tiden, og har intet talent for de fleste ting. IR er i besiddelse af en rød bagdel, som aldrig bærer bukser for at dække, og bliver derfor latterliggjort for det. Han er ofte afbildet ved at gøre det modsatte af hvad de fleste ville se som fornuftigt. Som Væsel er heldig, synes IR at være uheldig: for eksempel, da han var ved at blive gift, forelskede hans brud sig i en anden og efterlod ham alene ved alteret. IR er også adoptivfar af Baby Bedstefar, en baby, der blev efterladt på hans dørtrin i episoden "IR Mor" og IR opkaldte den efter sin bedstefar, som han i høj grad synes at respektere. I slutningen af episoden, voksede Bedstefar op.
IR bærer en hvid T-shirt med hans navn håndskrevet på hovedet på forsiden af det. Han bor i en nedslidt trailer i nærheden af Væsels palæ. IR undlader at bruge ordentlig grammatik nogle gange, som titlerne på nogle af episoderne forklarer ("I Are Big Star", "I Are Music Man", "I Are Artist", "I Are Piccolo" osv.), og henviser også til sig selv i tredje-person . Han forsøger ofte at overgå Væsel i alt, og når han mener, at det er lykkedes ham, udfører han rutinemæssigt en sejrdans som består i at sætte sine hænder på hans hofter og hoppe rundt i en cirkel, mens han gentagne gange råber en erklæring om sin succes. Men i nogle episoder, viser Væsel og IR sig at være venner og partnere i stedet for rivaler, såsom da de var piloter ved at assistere en "air-migration"-fart, eller da de var afdøde spøgelser, der forsøgte at skræmme en D-film-skuespiller, spillet af Ham Den Røde.
''Stemmelagt af'': TIMMTimm MEHRENSMehrens
 
=== Ham Den Røde ===
''Stemmelagt af'': LARSLars THIESGAARDThiesgaard
 
== Jeg Er Væsel på andre sprog ==

Navigationsmenu