Forskel mellem versioner af "Teleselskab"

Spring til navigation Spring til søgning
100 bytes tilføjet ,  for 4 år siden
(Exit reklameblog)
 
I Danmark har vi kun 3 forskellige mastenetværk, som ejes af 4 forskellige mobilselskaber. TDC, 3 og Telia/Telenor. - Alle andre mobilselskaber ejes enten af de fornævnte selskaber eller lejer sig ind på deres master, som en såkaldt service provider.
<references />Siden liberaliseringen af det danske telemarked d. 19 januar 1998, dagen hvor også [[Tele Danmark]] blev privatiseret og videreført under navnet [[TDC]], har antallet af teleselskaber og MVNOér i Danmark, sammenlignet med de fleste andre vestlige lande, været relativt højt. Danmark havde i 2011 iflg. [[Danmarks Statistik]], 7.900.000 mobilabonnementer eller 1,41 mobilabonnement pr. dansker. Samtidig var der i samme periode iflg. Erhvervsstyrelsen mere 80 mobilselskaber, MVNO´er og bredbåndsselskaber i landet, hvilket er på niveau med antal teleselskaber i hele USA.
 
Siden liberaliseringen af det danske telemarked d. 19 januar 1998, dagen hvor også [[Tele Danmark]] blev privatiseret og videreført under navnet [[TDC]], har antallet af teleselskaber og MVNOér i Danmark, sammenlignet med de fleste andre vestlige lande, været relativt højt. Danmark havde i 2011 iflg. [[Danmarks Statistik]], 7.900.000 mobilabonnementer eller 1,41 mobilabonnement pr. dansker. Samtidig var der i samme periode iflg. Erhvervsstyrelsen mere 80 mobilselskaber, MVNO´er og bredbåndsselskaber i landet, hvilket er på niveau med antal teleselskaber i hele USA.
 
== Eksterne henvisninger ==
* [http://www.mastedatabasen.dk Mastedatabasen]
* [http://bedremobil.dk/telemaster-danmark-hvem-ejer/ Info om mastenetværk i Danmark]
 
 
3

redigeringer

Navigationsmenu