Owain Lawgoch: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m bot: indsæt defaultsort
m Småret
Linje 1: Linje 1:
'''Owain Lawgoch''' ([[Engelsk (sprog)|engelsk]]: ''Owain af den Røde HÅnd'', [[Fransk (sprog)|fransk]] Yvain de Galles), fulde navn '''Owain ap Thomas ap Rhodri''' (ca 1330 – Juli 1378), var en walisisk [[soldat]], der tjente i [[Spanien]], [[Frankrig]], [[Alsace]] og [[Schweiz]]. Han ledte et [[Grandes Compagnies]], der kæmpede for [[Kongeriget Frankrig|Frankrig]] mod [[England]] under [[hundredårskrigen]]. Som den sidste politisk aktive slægtning til [[Llywelyn den stores]] mandlige linje, krævede han titlen som [[Prins af Gwynedd]] og af [[Wales]].
'''Owain Lawgoch''' ([[Engelsk (sprog)|engelsk]]: ''Owain af den Røde Hånd'', [[Fransk (sprog)|fransk]] Yvain de Galles), fulde navn '''Owain ap Thomas ap Rhodri''' (ca 1330 – Juli 1378), var en walisisk [[soldat]], der tjente i [[Spanien]], [[Frankrig]], [[Alsace]] og [[Schweiz]]. Han ledte et [[Grandes Compagnies]], der kæmpede for [[Kongeriget Frankrig|Frankrig]] mod [[England]] under [[hundredårskrigen]]. Som den sidste politisk aktive slægtning til [[Llywelyn den stores]] mandlige linje, krævede han titlen som [[Prins af Gwynedd]] og af [[Wales]].


{{GB-biostub}}
{{GB-biostub}}

Versionen fra 25. apr. 2017, 19:07

Owain Lawgoch (engelsk: Owain af den Røde Hånd, fransk Yvain de Galles), fulde navn Owain ap Thomas ap Rhodri (ca 1330 – Juli 1378), var en walisisk soldat, der tjente i Spanien, Frankrig, Alsace og Schweiz. Han ledte et Grandes Compagnies, der kæmpede for Frankrig mod England under hundredårskrigen. Som den sidste politisk aktive slægtning til Llywelyn den stores mandlige linje, krævede han titlen som Prins af Gwynedd og af Wales.

StorbritannienSpire
Denne biografi om en brite er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi