Forskel mellem versioner af "Annisette Koppel"

Spring til navigation Spring til søgning
34 bytes tilføjet ,  for 3 år siden
ingen redigeringsopsummering
Savage Rose musik var ny i udtrykket, og fik stor succes med kombinationen af Annisettes særegne stemme, [[flygel]], [[harmonika]] og [[Hammondorgel|leslieorgel]]. I de tidlige år spillede de ikke mindst i jazzmiljøet og var flere gange på turné i USA, hvor de blandt andet spillede på [[Newport Jazz Festival]]. På den hjemlige scene inspillede de blandt andet med den herboende amerikanske jazzsaxofonist [[Ben Webster]].
 
Savage Rose afviste flere tilbud fra amerikanske pladeselskaber, i takt med at parret Koppel blev stadig mere engageret i samfundsforhold på den alleryderste venstrefløj. I midten af 1970'erne forlod Anders Koppel gruppen.
 
Annisette har, sammen med sin nu afdøde mand, Thomas Koppel, lavet solidaritetskoncerter for kæmpende folk i [[Palæstina]] og [[Tyrkiet]] og for fattige i slumkvartererne i [[Manila]], og Annisette og Thomas var i en årrække medlem af det marxistisk-leninistiske parti [[Danmarks Kommunistiske Parti Marxister-Leninister|DKP/ML]].<ref>[[politiken.dk]] (2012):[http://politiken.dk/kultur/musik/ECE1793470/annisette-synger-stadigvaek-for-kaerligheden-og-friheden/ Annisette synger stadigvæk for kærligheden og friheden], hentet 2. august 2015</ref>
Anonym bruger

Navigationsmenu