Sugemærke: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
ordret. Norske ord og vendinger er erstattet af danske.
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Love bite.jpg|thumb|Sugemærker på halsen.]]
[[Fil:Love bite.jpg|thumb|Sugemærker på halsen.]]


Et '''Sugemærke''' er ansamlinger af [[blod]] under [[hud]]en, der forekommer, når der bliver suget kraftigt på et punkt på kroppen, typisk på [[hals]]en eller [[arm]]ene. Ved det kraftige sug ødelægges [[blodkar]]ene og der ansamles blod under huden som ved et [[blåt mærke]]. Af æstetiske årsager vil en person med sugemærker ofte forsøge at skjule disse, hvilke kan gøres med [[makeup]], trøjer med [[rullekrave]] eller [[tørklæde]]r{{kilde mangler|dato=august 2016}}.
Et '''Sugemærke''' er ansamlinger af [[blod]] under [[hud]]en, der forekommer, når der bliver suget kraftigt typisk på [[hals]]en eller [[arm]]ene. Ved det kraftige sug ødelægges [[blodkar]]ene, og der ansamles blod under huden som ved et [[blåt mærke]]. Af æstetiske årsager vil en person med sugemærker ofte forsøge at skjule disse. Det kan gøres med [[makeup]], trøjer med [[rullekrave]] eller [[tørklæde]]r{{kilde mangler|dato=august 2016}}.
Mange nutidige teenagere får sugemærker efter en omgang sex.
Mange teenagere får sugemærker efter sex.


[[Kategori:Kropsskader]]
[[Kategori:Kropsskader]]

Versionen fra 28. jun. 2017, 23:32

Sugemærker på halsen.

Et Sugemærke er ansamlinger af blod under huden, der forekommer, når der bliver suget kraftigt typisk på halsen eller armene. Ved det kraftige sug ødelægges blodkarene, og der ansamles blod under huden som ved et blåt mærke. Af æstetiske årsager vil en person med sugemærker ofte forsøge at skjule disse. Det kan gøres med makeup, trøjer med rullekrave eller tørklæder[kilde mangler]. Mange teenagere får sugemærker efter sex.