Brugerdiskussion:Bolddreng: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
Ingen ændring i størrelsen ,  for 5 år siden
m
Typo
(Bolddrengs indsats er selvfølgelig værdsat)
m (Typo)
Hej Bolddreng. Vi har lagt mærke til dit nye gode arbejde på engelsk og dansk wikipedia (ikke alle danskere værdsætter det som du kan se). Vi er en gruppe på over 40 seriøse danske personer som redigere primært fodbold, men også anden sport på engelsk. Vi vil gerne have dig med på engelsk så du ikke går ned med dødssejeren dansk wikipedia. Skriv en mail til mig på mathiasbjerre01@gmail.com og så vil jeg invitere dig til vores gruppe på Facebook. Hilsen Mat. --[[Speciel:Bidrag/212.27.18.221|212.27.18.221]] 12. jul 2017, 00:24 (CEST)
:@Mat. Du fortæller at redigerer på eng-wiki, og jeg går ud fra du anvender et brugernavn der. Så synes jeg at det ville være en god ide også at anvende dit brugernavn, når du redigerer på da-wiki. Med venlig hilsen [[Bruger:Savfisk|Savfisk]] ([[Brugerdiskussion:Savfisk|diskussion]]) 12. jul 2017, 00:43 (CEST)
::{{Ping |Bolddreng}} Hvis det mit indlæg, der henvises til med kommentaren om at "ikke alle danskere værdsætter det som du kan se", så vil jeg gerne understrege (som jeg også slutter med i mit indlæg), at din indsats på dansk Wikipedia i høj grad er værdsat. Jeg går ud fra, at de fleste godt kan tåle at få et godt råd :-) Mvh. [[Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc)]] ([[Brugerdiskussion:Amjaabc|diskussion]]) 12. jul 2017, 08:18 (CEST)
69.476

redigeringer

Navigationsmenu