Arkitektskolen Aarhus: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
 
lidt wiki + kat
Linje 1: Linje 1:
'''Arkitektskolen Aarhus''' er beliggende ved Nørreport i [[Århus]].
Skolen er beliggende ved området omkring Nørreport. Det er besluttet at skolen skal flytte sammen med [[Ingeniørhøjskolen i Århus]] og [[Maskinmesterskolen]] til et nyt uddannelseshus ved havnen i [[Århus]] snarest.


Skolen er sammen med [[Kunstakademiets Arkitektskole]] i [[København]] ene om at uddanne landets [[arkitekt]]er. Desuden kan man på [[Landbohøjskolen]] blive landskabsarkitekt og på [[Aalborg Universitet]] blive [[ingeniør]] i arkitektur og design.
Skolen er sammen med [[Kunstakademiets Arkitektskole]] i [[København]] ene om at uddanne [[arkitekt]]er i Danmark. Dog kan man på [[Landbohøjskolen]] blive ''landskabsarkitekt'' og på [[Aalborg Universitet]] blive ''[[ingeniør]] i arkitektur og design''.

Det er besluttet, at skolen skal flytte sammen med [[Ingeniørhøjskolen i Århus]] og [[Maskinmesterskolen]] til et nyt uddannelseshus ved havnen i [[Århus]].

== Ekstern henvisninger ==


Ekstern henvisning:
----
[http://aarch.dk Arkitektskolen Aarhus]
[http://aarch.dk Arkitektskolen Aarhus]

[[Kategori:Danske uddannelsesinstitutioner]]

Versionen fra 18. okt. 2006, 23:48

Arkitektskolen Aarhus er beliggende ved Nørreport i Århus.

Skolen er sammen med Kunstakademiets Arkitektskole i København ene om at uddanne arkitekter i Danmark. Dog kan man på Landbohøjskolen blive landskabsarkitekt og på Aalborg Universitet blive ingeniør i arkitektur og design.

Det er besluttet, at skolen skal flytte sammen med Ingeniørhøjskolen i Århus og Maskinmesterskolen til et nyt uddannelseshus ved havnen i Århus.

Ekstern henvisninger

Arkitektskolen Aarhus