Marco Verratti: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Sidste før hærværk
lidt af hver
Linje 35: Linje 35:
| nationalteam-update =
| nationalteam-update =
}}
}}
'''Marco Verratti''' (født [[5. november]] [[1992]] i [[Pescara]], [[Italien]]), er en [[italien]]sk [[fodboldspiller]] og [[midtbanespiller]] for [[Ligue 1]] klubben [[Paris Saint Germain]].
'''Marco Verratti''' (født [[5. november]] [[1992]] i [[Pescara]], [[Italien]]), er en [[italien]]sk [[fodboldspiller]] og [[midtbanespiller]] for [[Ligue 1]] klubben [[Paris Saint Germain]]. Chelsea FC Football Club, og Paris Saint Germain er ved og finde ud af, en transfer til Chelsea Football Club på 95 mio €. Marco Verratti forklare i hans interviews, han gerne vil til Chelsea Football Club. Sidste gang Chelsea Football Club var i snak med Marco Verratti om skifte, var Paris Saint Germain ikke tilfreds med Chelsea Football Club bud. De ser begge frem til nu et skifte til den Engelske klub. Chelsea Football Club.


== Eksterne henvisninger ==
== Eksterne henvisninger ==

Versionen fra 18. aug. 2017, 09:14

Marco Verratti
Personlig information
Fulde navn Marco Verratti
Født 5. november 1992 (31 år)
Pescara, Italien
Højde 165 cm
Position Central midtbane
Klubinformation
Nuværende
Paris Saint-Germain
Nummer 6
Ungdom
2000–2008 Pescara
Seniorkarriere*
År Hold Kampe (Mål)
2008–2012 Pescara 74 (2)
2012- Paris Saint-Germain 90 (2)
Landshold
2012-2013 Italien U21 7 (0)
2012- Italien 12 (1)
* Seniorklubkampe og -mål tælles kun for den hjemlige liga.

† Kampe (mål).

Marco Verratti (født 5. november 1992 i Pescara, Italien), er en italiensk fodboldspiller og midtbanespiller for Ligue 1 klubben Paris Saint Germain. Chelsea FC Football Club, og Paris Saint Germain er ved og finde ud af, en transfer til Chelsea Football Club på 95 mio €. Marco Verratti forklare i hans interviews, han gerne vil til Chelsea Football Club. Sidste gang Chelsea Football Club var i snak med Marco Verratti om skifte, var Paris Saint Germain ikke tilfreds med Chelsea Football Club bud. De ser begge frem til nu et skifte til den Engelske klub. Chelsea Football Club.

Eksterne henvisninger

FodboldSpire
Denne biografi om en fodboldspiller er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi