Forskel mellem versioner af "Ed, Edd og Eddy"

Spring til navigation Spring til søgning
32 bytes tilføjet ,  for 2 år siden
m (Fjerner version 9183077 af 2.108.147.29 (diskussion))
Reinar har en lilla tunge og rødlilla gane. Han har blåt hår (om det er farvet eller ej vides ikke) og går klædt i en gul bluse (med en rød stribe på midten), lyseblå bukser og store rød-gule sko. Reinar har også en forkærlighed for kød, ja faktisk spiser han stort set ikke andet (altså ud over kæbeknusere), hvorfor han er så stærk. Reinar er også den højeste af seriens 12 hovedpersoner.
 
=== JohnnyJonny ===
JohnnyJonny er en småsær dreng, hvis bedste ven og 'rådgiver' er en lille planke med et påtegnet ansigt (kaldet Bræt i sæson 1 og Planke i sæson 2-5). Han har en meget livagtig fantasi, som gør ham i stand til at tale med døde ting, hvorfor han også ved hvad Planke siger. For det meste siger Planke onde ting og får også Johnny til at gøre ting, der ikke altid er lige venlige mod de andre på den blinde vej. Johnny har en underlig hovedform som gør at han af og til ender med at sidde fast i små åbninger, for eksempel mellem to grene, i en spand og så videre.
Hans tunge er mintgrøn ligesom Dobbelt-D's og hans gane er lyserød. Han går klædt i hvid T-shirt, blå bukser og sandaler. Johnny er en af de mere naive personer i serien og derved et let offer for Ed'ernes planer.
 
 
'''Ligheder med Ed'erne''':
* Lis (Eng: Lee)er forelsket i Eddy og er en slags leder i søskendeflokken, nøjagtig ligesom at Eddy er leder af Ed-drengene.
* Maja (Eng: May) er en stereotyp dum blondine, og derfor også forelsket i Ed.
* Marie (Eng: Marie) og Dobbelt-D har som sådan ingen synlige lighedspunkter, da Marie hverken er regelret, overdrevet renlig eller den klogeste af søstrene.
 
== Danske stemmer ==
Anonym bruger

Navigationsmenu