Forskel mellem versioner af "Hjælp:Vær dristig"

Spring til navigation Spring til søgning
 
==Vær dristig!==
* Vi, der har været med på Wikipedia i nogen tid, kigger ofte på [[Speciel:Recentchanges|oversigten over de seneste ændringer og tilføjelser]], så hvis du er kommet til at lave noget "rod", vil der som oftest komme nogen og rette op på det. Alene det at bidrage med nye artikler eller ekstra oplysninger i eksisterende artikler er en god ting, og hele idéen med den måde Wikipedia virker på, er jo netop at alle hjælper alle med at stable en god, informativ og brugbar encyklopædi "på benene".
* Skulle det endeligtendelig ske at du kommer til at lave noget slemt roderi, f.eks. uforvarende at slette store dele af en artikel, så er artiklen ikke helt "fortabt" - som du kan se [[Hjælp:Genetablering|her]], kan man med nogle få museklik genskabe en artikel. Dette er også nyttigt i de tilfælde hvor en "ballademager" kommer og bevidst spolerer en artikel (hvilket desværre forekommer).
* I [[Wikipedia:Stilmanual|stilmanualen]] står der en masse ting om hvordan bestemte ting bør skrives og stilles op. Som nybegynder skal du ikke hænge dig for meget i det alt sammen - hvis du har bidraget med en i øvrigt glimrende artikel, der måske ikke helt følger disse retningslinier til punkt og prikke, kommer der utvivlsomt andre skribenter der i forvejen er "godt inde i" retningslinierne og retter din artikel til så den følger dem.
* Selv om du ved en god del, men ikke alt, om et bestemt emne, så skriv bare en artikel om det alligevel. Vær ikke bleg for at skrive "redaktionelle noter", enten direkte i artiklen eller på [[Hjælp:Diskussionssider|artiklens diskussionsside]], som f.eks. "Her kan tilføjes mere om ...". Andre skribenter får hurtigt øje på det, og hvis de kan bidrage, gør de det. På den måde får vi i fællesskab en noget nær perfekt artikel ud af det.
Anonym bruger

Navigationsmenu