Sofie Lassen-Kahlke: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Privatliv - Fjerner version 9252083 af 80.162.54.120 (diskussion)
Linje 63: Linje 63:
Hun var medvært sammen med [[Jacob Riising]] i ''[[Børne MGP 2012]]''. De to mødte hinanden for første gang, da de begge to var med i ''[[Maestro (tv-serie)|Maestro]]''.
Hun var medvært sammen med [[Jacob Riising]] i ''[[Børne MGP 2012]]''. De to mødte hinanden for første gang, da de begge to var med i ''[[Maestro (tv-serie)|Maestro]]''.


Det var hende der præsenterede Danmarks stemmer i Melodi Grand Prix 2013, hvor Danmark desuden vandt.
Det var hende der præsenterede Danmarks stemmer i Melodi Grand Prix 2013, hvor Danmark desuden vandt.

Hun deltager også i sæson 14 af Vild med Dans hvor hun danser sammen med Michael Olesen de er nået til Finalen i Horsens hvor den 24 November skal de dyste imod [[Iben Hjejle]] og [[Morten Kjeldgaard]] om Vild med Dans trofæerne så et af de par kan kalde sig vinderne af Vild med Dans 2017.


== Privatliv ==
== Privatliv ==

Versionen fra 18. nov. 2017, 16:26

Sofie Lassen-Kahlke
Personlig information
Fulde navn Sofie Katrine Lassen-Kahlke
Født 18. juli 1979 (44 år)
København, Danmark
Nationalitet Danmark Dansk
Kæreste(r) Hans Poul Petersen
Børn 2
Beskæftigelse Skuespiller, stud.jur.
Aktive år 1994-nu
Roller Anja i Anja og Viktor-filmene
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Sofie Katrine Lassen-Kahlke (født 18. juli 1979 i København) er en dansk skuespiller. Hun er bedst kendt for sin rolle som Anja i de 5 film om Anja og Viktor Kærlighed ved første hik, Anja og Viktor - Kærlighed ved første hik 2, Anja efter Viktor, Anja og Viktor - Brændende kærlighed og Anja og Viktor - I medgang og modgang.

Filmkarriere

Sofie Lassen-Kahlke er uddannet på skuespillerkurser i Los Angeles, Californien. Sin filmdebut fik hun som 15 årig med en birolle i Vildbassen (1994), produceret af Regner Grasten Film, som også har produceret de øvrige film Sofie Lassen-Kahlke har medvirket i. Derpå fulgte roller i julekalenderen Krummernes jul (1996), spillefilmen Sunes familie (1997) og julekalenderen Brødrene Mortensens jul (1998). Hendes gennembrud kom som Anja i spillefilmen Kærlighed ved første hik (1999), en ungdomskomedie der fik fortsættelserne Anja og Viktor - Kærlighed ved første hik 2 (2001), Anja efter Viktor (2003), Anja og Viktor - Brændende kærlighed (2007) og Anja og Viktor - I medgang og modgang (2008). I 2002 spillede Sofie Lassen-Kahlke en mindre rolle i filmen Bertram og Co. 2003 spillede hun overfor Karl Bille i musicalen Askepop - the movie.

Sin teaterdebut fik Lassen-Kahlke i 1992, hvor hun spillede "Rumpenisse" i teatertruppen Mastodonternes opsætning af Sebastians musical Ronja Røverdatter.

Sammen med Søren Poppe har hun indspillet sangen "Danmarks drenge", der blev udgivet i forbindelse med fodbold-VM 2002.

I foråret 2002 var hun gæst i DR tv’s satireprogram Banjos Likørstue.

I 2003 var hun gæst i DR underholdningsserie OBLS, hvor hun sang ABBA-sangen "Dancing Queen".

Hun var også med i tredje sæson af Live fra Bremen.

Hun var medvært sammen med Jacob Riising i Børne MGP 2012. De to mødte hinanden for første gang, da de begge to var med i Maestro.

Det var hende der præsenterede Danmarks stemmer i Melodi Grand Prix 2013, hvor Danmark desuden vandt.

Hun deltager også i sæson 14 af Vild med Dans hvor hun danser sammen med Michael Olesen de er nået til Finalen i Horsens hvor den 24 November skal de dyste imod Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard om Vild med Dans trofæerne så et af de par kan kalde sig vinderne af Vild med Dans 2017.

Privatliv

Sideløbende med skuespillerkarrieren har hun studeret juraKøbenhavns Universitet.

Sofie Lassen-Kahlke har tidligere dannet par med Axel Castenschiold i mange år. Hun danner nu par med helikopterpiloten Hans Poul Petersen. De blev gift den 25. august 2012. Sofie Lassen-Kahlke fødte torsdag den 27. januar 2011 parrets første barn. Mandag den 12. maj 2014 kom parrets andet barn til verden.[1] Sofie Lassen-Kahlke er datter af juristerne Niels Kahlke og Nina Lassen og har en søster, Ditte.

Filmografi

Film

Tv-serier

Show

Noter

  1. ^ Sofie Lassen-Kahlke har fået en datter Billed-Bladet 4. juni 2014, hentet 23. april 2015

Eksterne henvisninger


Artiklen om skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
SkuespillerSpire
Denne skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi