Bruger:Ramloser: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
flytter tekst til underside
mindre update
Tag: 2017-kilderedigering
Linje 8: Linje 8:
|billede = face-glasses.svg
|billede = face-glasses.svg
|overskrift = Præsentation af Ramloser
|overskrift = Præsentation af Ramloser
|indhold = Mit navn er Steen. Jeg er født i [[Esbjerg]] i 1952. Opvokset i [[Ørum Djurs]] og fra 1959 i [[Todbjerg]] ved Århus. Klassisk sproglig student fra Århus Katedralskole 1972, kandidat i [[Historievidenskab| historie]] og [[samfundsfag]] fra RUC 1979 og erhvervsøkonom fra Handelshøjskolen 1992. Har været ansat som underviser i [[MVU]] i 37 år, men er nu folkepensionist. Aktuelt bosiddende i [[Ramløse]], Nordsjælland. Jeg blev officielt bruger på Wikipedia den 10. november 2009. Jeg har været meget aktiv bidragyder i 7 år, men har været i tænkeboks i foråret 2017, fordi interne stridigheder mellem erfarne brugere har været meget nedslående - i alt fald set fra min synsvinkel. Jeg valgte herefter at søge administratorstatus, hvilket jeg blev tildelt ultimo maj 2017. Jeg vil søge at leve op til den tillid, mange erfarne brugere viste mig i forbindelse med afstemningen. Mit arbejde vil fremover have konfliktløsning som væsentligste fokuspunkt, men jeg vil dog også skrive og redigere i artiklerne. Det er næppe min fortjeneste, men faktisk synes jeg, at der den sidste måneds tid har været et markant fald i stridighederne. Tak til alle, der har bidraget til et fredeligere debatmiljø.
|indhold = Mit navn er Steen. Jeg er født i [[Esbjerg]] i 1952. Opvokset i [[Ørum Djurs]] og fra 1959 i [[Todbjerg]] ved Århus. Klassisk sproglig student fra Århus Katedralskole 1972, kandidat i [[Historievidenskab| historie]] og [[samfundsfag]] fra RUC 1979 og erhvervsøkonom fra Handelshøjskolen 1992. Har været ansat som underviser i [[MVU]] i 37 år, men er nu folkepensionist. Aktuelt bosiddende i [[Ramløse]], Nordsjælland. Jeg blev officielt bruger på Wikipedia den 10. november 2009. Jeg har været meget aktiv bidragyder i 7 år, men har været i tænkeboks i foråret 2017, fordi interne stridigheder mellem erfarne brugere har været meget nedslående - i alt fald set fra min synsvinkel. Jeg valgte herefter at søge administratorstatus, hvilket jeg blev tildelt ultimo maj 2017. Jeg vil søge at leve op til den tillid, mange erfarne brugere viste mig i forbindelse med afstemningen. Mit arbejde vil fremover have konfliktløsning som væsentligste fokuspunkt, men jeg vil dog også skrive og redigere i artiklerne. Det er næppe min fortjeneste, men faktisk synes jeg, at der i efteråret 2017 har været et markant fald i stridighederne. Tak til alle, der har bidraget til et fredeligere debatmiljø.
|bundboks =
|bundboks =
}}
}}

Versionen fra 15. dec. 2017, 08:35

Bruger Ramloser

I dag er det fredag, 19. april i 2024. Der er 299.136 artikler og 479.130 brugere på den danske Wikipedia.
Præsentation af Ramloser

Mit navn er Steen. Jeg er født i Esbjerg i 1952. Opvokset i Ørum Djurs og fra 1959 i Todbjerg ved Århus. Klassisk sproglig student fra Århus Katedralskole 1972, kandidat i historie og samfundsfag fra RUC 1979 og erhvervsøkonom fra Handelshøjskolen 1992. Har været ansat som underviser i MVU i 37 år, men er nu folkepensionist. Aktuelt bosiddende i Ramløse, Nordsjælland. Jeg blev officielt bruger på Wikipedia den 10. november 2009. Jeg har været meget aktiv bidragyder i 7 år, men har været i tænkeboks i foråret 2017, fordi interne stridigheder mellem erfarne brugere har været meget nedslående - i alt fald set fra min synsvinkel. Jeg valgte herefter at søge administratorstatus, hvilket jeg blev tildelt ultimo maj 2017. Jeg vil søge at leve op til den tillid, mange erfarne brugere viste mig i forbindelse med afstemningen. Mit arbejde vil fremover have konfliktløsning som væsentligste fokuspunkt, men jeg vil dog også skrive og redigere i artiklerne. Det er næppe min fortjeneste, men faktisk synes jeg, at der i efteråret 2017 har været et markant fald i stridighederne. Tak til alle, der har bidraget til et fredeligere debatmiljø.

Tosset med gamle vindmøller, men redigerer artikler inden for mange emneområder
Kontakt Ramloser?
Du kan kontakte Ramloser på følgende måder:
Du kan bruge Ramlosers diskussionsside.
Du kan sende Ramloser e-mail

Skulderklap

Indsats- og fokusområder

Babel
Denne bruger er administrator på den danske Wikipedia. (verificer)
daDenne bruger har dansk som modersmål
en-4This user can contribute with a near-native level of English
de-2Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
sv-3Denna användare behärskar svenska flytande
Brugere efter sprog
Ramloser vandt Palnatokes Julequiz 2016.



Dette er en Wikipediabrugerside • This is a Wikipedia user page
Dette er ikke en encyklopædisk artikel. Hvis du finder denne side noget andet sted end på Wikipedia, så er det en spejlet side. Vær opmærksom på, at den side kan være forældet, og at brugeren med denne brugerside ikke nødvendigvis har nogen personlig tilknytning til andre steder end Wikipedia selv. Originalsiden findes på nedenstående adresse.

This is not an encyclopedia article. If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated and that the user to whom this page belongs may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at the below mentioned address.

http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Ramloser

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation