Brugerdiskussion:Adamoganubis: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 34: Linje 34:
Jeg plejer også at gøre det når jeg laver de store ændringer, men de små rettelser som et komma der står (hedder det det?) forkert, en stavefejl eller en flertydig-dims, som man bare lige laver i forbifarten kan være svære at få lavet en redigeringspeskrivelse til.
Jeg plejer også at gøre det når jeg laver de store ændringer, men de små rettelser som et komma der står (hedder det det?) forkert, en stavefejl eller en flertydig-dims, som man bare lige laver i forbifarten kan være svære at få lavet en redigeringspeskrivelse til.
[[Bruger:Adamoganubis|Adamoganubis]] ([[Brugerdiskussion:Adamoganubis|diskussion]])
[[Bruger:Adamoganubis|Adamoganubis]] ([[Brugerdiskussion:Adamoganubis|diskussion]])
:Der er mange der i de tilfælde blot benytter "små rettelser", "spro" eller "kommatering". Det ør det muligt for patruljanterne blot at hoppe over de rettelser, hvis andre rettelser "presser sig på". Men forsæt endeligt med "komma rettelser" også {{smil}} [[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] ([[Brugerdiskussion:PerV|diskussion]]) 19. feb 2018, 19:43 (CET)
:Der er mange der i de tilfælde blot benytter "små rettelser", "sprog" eller "kommatering". Det ør det muligt for patruljanterne blot at hoppe over de rettelser, hvis andre rettelser "presser sig på". Men forsæt endeligt med "komma rettelser" også {{smil}} [[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] ([[Brugerdiskussion:PerV|diskussion]]) 19. feb 2018, 19:43 (CET)

Versionen fra 19. feb. 2018, 19:44

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Adamoganubis! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen  •   Rodejong   💬 ✉️ 25. jun 2017, 21:35 (CEST)

Udvidelse ønsket

Jeg vil gerne opfordre dig til at udvide Hapi, Ihi, Weret-Hekau, Nekhbet, Nefertem, Mehet-Weret, Nefertem, Memphitiske triade og Sistrum.

Sådanne korte artikler er ikke optimal. Og jeg er sikker på at der er mere at fortælle om.  •   Rodejong   💬 ✉️ 25. jun 2017, 21:54 (CEST)

Eller sammenskrive dem i en samlet artikel om emnet. Du kan spørge om hjælp i Hjælp:Nybegynderforum. --Madglad (diskussion) 25. jun 2017, 22:22 (CEST)
Jeg vil gerne opmuntre dig, for jeg mener, at det er fint at få flere artikler om oldegyptisk religion. Når Rodejong opfordrer dig til at udvide artiklerne, vil jeg gerne påpege, at for flere af de nævnte artiklers vedkommende er det også det, du gør, da artiklerne allerede fandtes og var endnu kortere. Og i modsætning til Madglad synes jeg, at det er helt fint med artikler om hver enkelt guddom; der kan sagtens skrives pæne artikler om hver af dem, hvis man fx skeler til de tilsvarende engelske artikler. Men det er naturligvis rigtigt, at der er gode muligheder for at udvide artiklerne, så god arbejdslyst herfra! Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jun 2017, 09:48 (CEST)
Til Arne: Det var egentlig også det jeg mente ;)  •   Rodejong   💬 ✉️ 26. jun 2017, 09:55 (CEST)

O.k. Jeg tror at jeg vil begynde at udvide lidt. Adamoganubis (diskussion) 11. jan 2018, 16:55 (CET)

Et tip

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 11. jan 2018, 18:24 (CET)

Min grundlæggende kilde til de nye udvidelser er den engelske wiki. Jeg ved ikke om det bare er mig der leder det forkerte sted, men jeg kan ikke finde knappen. Kan du venligst forklare nærmere? Adamoganubis (diskussion) 11. jan 2018, 18:28 (CET)

Prøv at se her, kilderne er blot kopieret fra en wiki. God arbejdslyst! mvh Per (PerV) (diskussion) 11. jan 2018, 18:42 (CET)

Stilmanualen

Hej Adamoganubis. Tak for dine bidrag til dansk wikipedia - det er dejligt, at nogen tager hånd om den egyptiske mytologi. Når det så er sagt, vil du så ikke tage et kig på stilmanualen for at se, hvordan artikler skal opbygges eller se på nogle af de artikler du har oprettet, men som andre har rettet i? Det ville hjælpe meget, hvis dit layout blev gjort på samme måde som andre artikler her på wiki, for så skal vi andre ikke behøvet at rette dem til efterfølgende. Se eksempelvis Enneaden, som både manglede markering på søgeordet og en kategori. Stort begyndelsensbogstav er også vigtigt. Hvis du primært oversætter fra engelsk, så kan du opsummere din redigering med noget i stil med "Oversættelser fra engelsk wikipedia". (Denne usignerede kommentar er skrevet af Toxophilus (diskussion • bidrag) 12. jan 2018, 07:18‎)

Tak. Det vil jeg prøve. Jeg har bare have travlt! Adamoganubis (diskussion) 12. jan 2018, 08:58 (CET)

Jeg så din redigering af Shannon (ø), det var fint du satte flertydigskabelonen ind; men jeg vil gerne bede dig om at sætte en redigeringsbeskrivelse ind under "Opsummér redigering:". Det letter arbejdet for patruljanter på dansk wikipedia. Det behøver ikke at være en eller anden fancy fristil. I situationen med Shannon ø, ville je blot have taget en kopi af flertydigskabelonen og indsat under opsumering af redigeringen. mvh Per (PerV) (diskussion) 19. feb 2018, 13:33 (CET)


Ja selvfølgelig, tak for påmindelsen. Jeg plejer også at gøre det når jeg laver de store ændringer, men de små rettelser som et komma der står (hedder det det?) forkert, en stavefejl eller en flertydig-dims, som man bare lige laver i forbifarten kan være svære at få lavet en redigeringspeskrivelse til. Adamoganubis (diskussion)

Der er mange der i de tilfælde blot benytter "små rettelser", "sprog" eller "kommatering". Det ør det muligt for patruljanterne blot at hoppe over de rettelser, hvis andre rettelser "presser sig på". Men forsæt endeligt med "komma rettelser" også mvh Per (PerV) (diskussion) 19. feb 2018, 19:43 (CET)