Enkeltstart: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
126 bytes fjernet ,  for 4 år siden
→‎Mestre: Fjerner "Siden 1999 har amerikaneren Lance Armstrong været en af de bedste, og enkeltstartene i Touren har givet ham luft til konkurrenterne." da alle sejre er annuleret
m (Flertydige WL: intervalinterval (matematik))
(→‎Mestre: Fjerner "Siden 1999 har amerikaneren Lance Armstrong været en af de bedste, og enkeltstartene i Touren har givet ham luft til konkurrenterne." da alle sejre er annuleret)
Da [[Miguel Indurain]] vandt Le Tour de France fra [[1991]] til [[1995]], var det især på enkeltstarterne, at han var sine konkurrenter overlegne. Det var ikke unormalt at han vandt med flere minutter i forhold til den næstbedste.{{kilde mangler|dato=august 2016}}
 
Af danske cykelryttere med flair for enkeltstart kan nævnes [[Ole Ritter]], [[Bjarne Riis]] og [[Rolf Sørensen]],{{kilde mangler|dato=august 2016}} der beggealle har vundet flere enkeltstarter.
Siden [[1999]] har amerikaneren [[Lance Armstrong]] været en af de bedste, og enkeltstartene i Touren har givet ham luft til konkurrenterne.
 
Af nuværende enkeltstartsspecialister (2012011) kan nævnes [[Fabian Cancellara]], [[Tony Martin]] og [[Bradley Wiggins]].
Af danske cykelryttere med flair for enkeltstart kan nævnes [[Ole Ritter]] og [[Rolf Sørensen]],{{kilde mangler|dato=august 2016}} der begge har vundet flere enkeltstarter.
 
Af nuværende enkeltstartsspecialister (201) kan nævnes [[Fabian Cancellara]], [[Tony Martin]] og [[Bradley Wiggins]].
 
En særlig art af denne disciplin er [[holdløb]]. Nedenunder kan ses en liste over nuværende medaljeindehavere.

Navigationsmenu