Forskel mellem versioner af "Vilhelm Munk Nielsen"

Spring til navigation Spring til søgning
2 bytes tilføjet ,  for 2 år siden
m
Flytter stub til {{DK-fodboldspillerstub}}; kosmetiske ændringer
(småedit, kilder)
m (Flytter stub til {{DK-fodboldspillerstub}}; kosmetiske ændringer)
'''Vilhelm Lund Munk Nielsen''' (født [[30. december]] [[1955]]) er en tidligere dansk [[fodboldspiller]], som spillede for [[Odense Boldklub]] fra 1977 til 1985. Han spillede 239 kampe for klubben, og scorede 102 mål <ref>[http://www.ob.dk/artikel/de-stoerste-stribervilhelm-munk-nielsen.aspx De Største Striber: Vilhelm Munk Nielsen] af Morten Oestermann på ob.dk 2012</ref>.
 
Oprindeligt fra landsbyen Langtved på Østfyn i det nuværende Nyborg kommune, og spillede for Langtved SGIF.Efter OB spillede han en årrække i OKS, inden han vendte tilbage til Langtved, hvor han blev spillende træner for 1.holdet, der dengang i begyndelsen af 1990'erne var i den fynske Serie 1. Han spillede fem kampe for det [[Danmarks fodboldlandshold|danske fodboldlandshold]] <ref>[http://www.dbu.dk/landshold/landsholdsdatabasen/LBasePlayerInfo.aspx?playerid=3818 Vilhelm Lund Munk Nielsen på landsholdsdatabasen]</ref>.
== Kilder og henvisninger ==
{{Reflist}}
* [https://www.national-football-teams.com/player/35380/Vilhelm_Munk_Nielsen.html Kampstatistik] på national-football-teams.com
{{DK-fodboldspillerstub}}
{{Fodboldspillerstub}}
 
{{FD|1955|Levende|Nielsen, Vilhelm Munk}}
582.307

redigeringer

Navigationsmenu