Forskel mellem versioner af "RMS Titanic"

Spring til navigation Spring til søgning
537 bytes tilføjet ,  for 3 år siden
ingen redigeringsopsummering
m (Gendannelse til seneste version ved EeveeSylveon, fjerner ændringer fra Swagister20 (diskussion | bidrag))
Tag: Tilbagerulning
 
Da ''Titanic'' var søsat, gik turen til en særlig tørdok, som var bygget til Olympic-klassen, hvor ''Titanic'', ligesom ''Olympic'', skulle færdiggøres. Under udrustningen fik ''Titanic'' også som noget af det første installeret de store motorer, der skulle på plads inden dækket blev lukket. Også ''Titanics'' 29 kedler blev installeret, og den store generator, som skulle levere strøm til skibets belysning og store maskiner såsom køkkenmaskinerne. Generatorerne skulle senere gøre ''Titanics'' maskinarbejdere til helte, da de holdt dem i gang til lige før, skibet sank.
Jack behøvede ikke at dø men rose var så egoistisk og fyldte hele døren så jack frøs ihjel mens rose bare lå oven på den. Hvis jack ikke havde mødt rose ville han højst sandsynlig nok ikke været død. Men hvis jack aldrig havde vundet billetten havde han heller ikke været død så det er jo faktisk hans egen skyld. Men hvis jack ikke havde vundet billetten og kommet med ville rose havde begået selvmord i starten. Så jack reddet hendes liv op til flere gange, mens rose ikke gjorde andet end at udsætte jack for fare...
 
Da de store maskiner var på plads, begyndte arbejdet med resten af skibet, hvilket indebar alt fra tekniske instrumenter til de flotte udsmykninger, som gjorde ''Titanic'' til verdens mest luksuriøse skib, endda i højere grad end ''Olympic''. Alt det resulterede i, at ''Titanic'' blev godt 1.000 tons tungere end ''Olympic''. Selv om Olympic-klassen havde fire skorstene, var det ikke nødvendigt med mere end tre, men da Lord Pierre mente at skibene ville komme til at se både større og prægtigere ud med fire, fik de en ekstra skorsten på. Den bagerste skorsten blev brugt til ventilation fra maskinrummet og køkkenet.
 
Anonym bruger

Navigationsmenu