Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Landsbybrønden/Chikane"

Spring til navigation Spring til søgning
:::Der bliver efter min mening brugt alt for mange ord på dette. Det fremgår vist entydigt at [[Bruger:Nico]] ikke finder at en artikel "foged" , kan dække emnet. Og jeg er enig i at jeg hverken kan forestille mig herrefoged eller ridefoged skrevet ind i en artikel om foged. Det bliver så mit sidste indlæg i en nytteløs diskussion om hvem der sagde hvad! [[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] ([[Brugerdiskussion:PerV|diskussion]]) 8. jun 2018, 22:26 (CEST)
:::: Når jeg bruger sammenskriv er det ikke fordi jeg mener der bør sammenskrives, - jeg synes de ligger fint som det er; det er mere som en konsekvens af din ''dubletaktion'', så sagen kan diskusteres før nogen tager action, men det ville være rart at få nogle andre på banen. - [[Bruger:Nico|Nico]] ([[Brugerdiskussion:Nico|diskussion]]) 8. jun 2018, 22:32 (CEST)
::::: [[Bruger:Nico]] og [[Bruger:PerV]], grunden til at jeg ikke opfatter denne diskussion fuldkommen formålsløs, er at der trods alt er en vis redelighed at finde, på Wikipedia og på dawiki. Den her hærgning der har ..hærget mine 5 omredigeringer er en meget lille del ud af en stor mængde ellers vellykkede redigeringer, og det er såmænd rart at kunne det. At kunne få lov til at skrive på et fælles medie.
::::: Men altså, lige den her diskussion er tung at trække, for hverken Nico eller PerV bekymrer sig om de argumenter jeg giver.
::::: Nico har netop angivet tilføjelsen af sammenskrivnings-skabelonen "som en konsekvens" af min omredigering. Er det ikke mere reelt at sige tilføjelsen af sammenskrivnings-skabelonen er en konsekvens af Nico's redigering? [[Bruger:Sechinsic|Sechinsic]] ([[Brugerdiskussion:Sechinsic|diskussion]]) 8. jun 2018, 23:34 (CEST)
2.752

redigeringer

Navigationsmenu