Brugerdiskussion:Brandsen: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 195: Linje 195:
Hej Brandsen, jeg kan se at du har lavet et par redigeringer i går, så du får ikke frataget administrator status pr. automatik, men det lader til at du i de seneste 5 år ikke har fulgt projektet så tæt. Så hvis du ikke længere har et ønske om at fungere som administrator, kan du lavet et [[m:Steward requests/Permissions|Steward requests]].
Hej Brandsen, jeg kan se at du har lavet et par redigeringer i går, så du får ikke frataget administrator status pr. automatik, men det lader til at du i de seneste 5 år ikke har fulgt projektet så tæt. Så hvis du ikke længere har et ønske om at fungere som administrator, kan du lavet et [[m:Steward requests/Permissions|Steward requests]].
Mvh --[[Bruger:Kjeldjoh|Kjeldjoh]] ([[Brugerdiskussion:Kjeldjoh|diskussion]]) 4. jul 2018, 14:09 (CEST)
Mvh --[[Bruger:Kjeldjoh|Kjeldjoh]] ([[Brugerdiskussion:Kjeldjoh|diskussion]]) 4. jul 2018, 14:09 (CEST)

Hvis jeg ikke ønskede at forblive administrator, ville jeg nok ikke have foretaget nogle redigeringer på det sidste. Jeg regner med at blive mere aktiv igen på et tidspunkt. [[Bruger:Brandsen|Brandsen]] ([[Brugerdiskussion:Brandsen|diskussion]]) 4. jul 2018, 22:52 (CEST)


== Malakit på svovl? ==
== Malakit på svovl? ==

Versionen fra 4. jul. 2018, 22:52

Ældre indlæg findes i Brugerdiskussion:Brandsen/arkiv

Dette er Brandsens diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Brandsen.

Lejf Marcussen

Fortæl mig ærligt, lige ud og på klart dansk, hvorfor Lejf Marcussen blev slettet? Fordi han ikke er en notabilitet?? Læs teksten. Undrer mig. Niels Plaschke, journalist.(Skrev 212.242.195.16 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du har ret; det er var en fejl. Der var påsat en skabelon med manglende notabilitet, men jeg var lige hurtig nok til at tage den for gode varer. Jeg får den genoprettet. Men må jeg ikke lige spørge hvad dit forhold er til ham? Kan se du har en privat hjemmeside, der omtaler ham. --Brandsen 28. jan 2012, 20:29 (CET)

Har siden 1981, som journalist, opsøgt og skrevet om dansk animationsfilm og ditto animatorer, der ikke var levnet mange ord i danske medier. Siden skrevet et hav af artikler til danske og internationale tidsskrifter. Samlede en del af stoffet til en hjemmeside (Ikke opdateret meget længe). En del af materialet indgår ligeledes i "Dansk tegnefilm gennem 100 år", udgivet af Forlaget Underskoven ApS for Animationshuset, der udkom i 2008. Herunder Marcussen - verdensberømt uden for Danmark - der end ikke nævnes i DK Filmleksikon. Ditto gælder Oscarvinder Børge Ring og hans lige så international anerkendte kollega Kaj Pindal, som heller ikke nævnes.På Wiki Ring ganske kort, Pindal og Marcussen slet ikke.

Vedr. SurveyXact

Hej Brandsen

Tak for din feedback vedr. notabilitet. Jeg er ny bruger, og SurveyXact er nok ikke specielt anderledes en fx SurveyMonkey (USA) og Questback (Norge) som også er repræsenteret på Wikipedia. Men som dansk firma ville Rambøll også bare gerne være repræsenteret. Jeg har virkelig prøvet at ramme en neutral tone ved at beskrive de processer og begreber som kendetegner alle spørgeskemasystemer - og linke til allerede kendte faglige artikler. Vi ville bare gerne beskrive det a la Microsoft fx skriver om MS Word og Adobe skriver om Photoshop. Ville også gerne indsætte en faktaboks som disse produkter har.

Jeg er totalt åben overfor dine råd. Eventuelt kan jeg indsætte links til andre spørgeskemasystemer nederst, så der ikke er en forfordeling?

MvH Thomas(Skrev ThomasCramer (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Lige en kort bemærkning: MS har ikke skrevet artiklen om Word og Adobe har ikke skrevet om Photoshop. Man skriver ikke som sig selv, sin arbejdsplads eller sin arbejdsplads produkter, det skal neutrale, uafhængige brugere gøre. mvh Knud Winckelmann 9. feb 2012, 09:56 (CET)

Djurs Sommerland

Vil lige spørge hvad grunden er til, at du hele tiden sletter mine ændringer på Djurs Sommerland, da det er bl.a. er vigtig info jeg skriver derpå !? (Skrev Mart7559 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg er ikke enig i, at det er er relevant at liste alle attraktioner i parken op - og slet ikke når det sker på en så reklamerende måde, som du gør det. Derfor sletningen. --Brandsen 13. feb 2012, 02:36 (CET)

Hej Brandsen. Jeg har lige sat en "notabilitet" på artiklen om Thomas Leth Rasmussen, da jeg ikke umiddelbart kunne finde noget på ham ud over Facebook, egen hjemmeside m.v., og da artiklen forekom at være skrevet af en person, der er rigeligt tæt på personen selv. Men så konstaterede jeg, at du oprindeligt oprettede artiklen - dog i en noget kortere form, end den har i dag. Er det mig, der er galt på den ? Pugilist (diskussion) 14. mar 2012, 14:23 (CET)

Skuespillere plejer at være notable, hvis de har medvirket i større produktioner og er uddannet fra en af de tre teaterskoler. Han er notabel, og derfor vil jeg stemme imod sletning. Måske en løsning kan være en tilbagerulning, dog så vi lige sikrer at artiklen er up to date? --Brandsen (diskussion) 14. mar 2012, 17:18 (CET)

Lange lister i navneartikler

Hej Brandsen. Jeg kan se, at du har tilføjet en række personer med fornavn Mads i denne navneartikel. Er det din opfattelse, at listen skal være så lang som muligt? Så vidt jeg kan se, er der næsten 150 navne på listen, og man kan vel diskutere, hvor kendte mange af disse er. På nuværende tidspunkt kommer listen til at virke som en kombination af "Hvilke artikler starter med Mads?" og en huskeliste til artikler, der kan skrives. Et tilsvarende fænomen kan man finde i Mikkel og et par andre navneartikler.

Inde i mit hoved bør en liste over kendte personer med navnet indeholde et overskueligt antal (fx <25), hvor man hurtigt kan danne sig et indtryk af de mest kendte med navnet. Jeg er naturligvis ikke blind for det faktum, at mest kendte er en subjektiv størrelse, men det problem bokser vi jo også med andre steder, fx i dato-artiklerne. Men jeg mener stadig, at man med fordel kunne pille 10-20 af personerne ud til en liste med mest kendte, og at den ville være mere brugbar end den nuværende.

Jeg ser frem til at høre dine argumenter. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. mar 2012, 13:18 (CEST)

Jeg er nok ikke så ekskluderende, som du i hvert fald lyder til. Mads fungerer da også delvist som huskeliste for artikler, vi burde have. Og jeg mener bestemt, at alle navnene har notabilitet. Den tilføjelse, jeg lavede i går udsprang faktisk af en søgning i Den Store Danske. Jeg er grundlæggende skeptisk over for at lege smagsdommer - og jeg kan helt ærligt heller ikke få øje på hvorfor man skulle begrænse omfanget af sådanne lister. Men vi kunne overveje at putte listen i spalter, så den er lidt mere overskuelig :-) --Brandsen (diskussion) 29. mar 2012, 14:06 (CEST)
Jeg vil gerne understrege, at det ikke er et spørgsmål om notabilitet - jeg har ikke fået øje på nogle navne, som jeg ville udelukke fra at få selvstændige artikler. Men bortset fra det, så er der jo stadig smagsdommeri i det nuværende udvalg; du har bare overladt det til DSD, kan man sige.
Anyway, jeg fik en forklaring, og så må du jo udvide nogle af de lister, jeg har lavet i tidens løb, hvis du har lyst. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. mar 2012, 14:24 (CEST)
Det ville være smagsdommeri, hvis listen udelukkende var baseret på DSD. Det er den ingenlunde. Jeg - og vel også andre - har jo suppleret fra flere kilder. Jeg har nu ikke lige navneartiklerne som særligt fokus - men skal ikke kunne udelukke at jeg udvider en eller to :) --Brandsen (diskussion) 29. mar 2012, 15:12 (CEST)

Sletning af side

Hej Brandsen Jeg har oprettet artiklen Svanholm.com, men du har slettet med baggrund i "reklame". Jeg har ellers gjort meget for at fylde viden ind i artiklen, og det på et område der ikke er mange artikler om: Pharmaceutisk produktion. Tanken var at oprette artikler for alle de i artiklen nævnte emner. Hvad skal der til (hvad skal væk) for at artiklen Svanholm.com ikke bliver slettet?

Jeg håber du kan hjælpe en ny på Wikipedia. Bent Svanholm --Svanholm (diskussion) 26. maj 2012, 20:07 (CEST)[svar]

Det at du er forbundet med virksomheden understreger meget godt, hvorfor artiklen er slettet. Det, der var skrevet, havde karakter af REN reklame. Derfor blev det slettet prompte. Og med al respekt tyder intet altså på, at Svanholm.com p.t. er så meget som i nærheden af at være notabel til en artikel - heller ikke selv om den er skrevet af andre end grundlæggeren af foretagendet. --Brandsen (diskussion) 27. maj 2012, 04:59 (CEST)[svar]

Erik ponti

Du slettede artikelen p g a utilstrækkelig notabilitet, Den findes dog på svensk Wikipedia! Fernbom2 (diskussion) 8. jun 2012, 13:51 (CEST)

Vedr. Howbiz artikel

Hej Brandsen,

Du har sat spørgsmålstegn ved relevansen af den artikel jeg skrev i går. Jeg har fornyligt været på et super godt Lean kursus hos Ledernes landsorganisation, hvor Howbiz var undervisere. Jeg synes det er relevant at folk kan finde en beskrivelse af virksomheden og dens historie. Der er ihvertfald nok et par tusinde andre danskere der kender dem, jf. at de uddanner omkring 500 personer om året. Jeg skrev til dem og fik også lov til at bruge deres logo under CCL. Under alle omstændigheder er det i min optik lige så relevant som eksempelvis Iværksætterfabrikken, ‪Struer Kajak‬, Moment (virksomhed), osv. Men du har en hel del mere erfaring med wikipedia, så jeg regner med at du eller andre kan afgøre det bedre end mig.

Keep Wiki'ing

InnoSherpa (diskussion) 17. jun 2012, 14:45 (CEST)

Admin

Hejsa. Jeg kan se du er "bureaucrat" på da.wikibooks. Jeg har ansøgt om admin, problemet er af der ikke er nogle admin aktive mer :/ Kan du ikke hjælpe mig?? Jeg har linket til min ansøgning her. Hilsen --Simeondahl (diskussion) 20. jun 2012, 14:51 (CEST)

Sletning af Parkeringskontrol???

Hej Brandsen..

Kan du give mig en god grund, for at slette Parkeringskontrol?? (Skrev ParkeringsXpert (diskussion • bidrag) 8. jul 2012, 21:11. Husk at signere dine indlæg.)

Ang. sletning af FFKP pga Utilstrækkelig notabilitet

Hej.

Nu ville jeg lige hører om hvorfor den er slettet pga "Utilstrækkelig notabilitet", når det er en frivillig forening som er meget voksende i Nordsjælland og som adskillige gange er blevet omtalt i medierne.

på forhånd tak. IhabDk (diskussion) 27. aug 2012, 12:13 (CEST)

Musik

Hej!

Jeg syntes lige, jeg ville gøre dig opmærksom på WikiProjekt Musik. Det er et mega-stort emne, så jeg forestiller mig at det kun bliver de allerbredeste aspekter, der vil blive koordineret i dét projekt, mens andre, mere specialiserede, projekter kigger på detaljerne. --Palnatoke (diskussion) 11. okt 2012, 15:00 (CEST)

Døde links

Hej!

Når du sletter døde links, må du meget gerne tjekke om ikke de er arkiveret af Internet Archive (http://archive.org/web/web.php). Jeg har lavet en skabelon: {{Wayback}} - den er p.t. ikke dokumenteret, men på Bispeengbuen kan du se den i brug. --Palnatoke (diskussion) 17. okt 2012, 17:40 (CEST)

Hej, tak for det tip - det anede jeg ikke! :-) Brandsen (diskussion) 17. okt 2012, 23:10 (CEST)
Åja - man kunne også blot markere linkene med {{dødt link}} - det kan måske gøre opgaven lidt lettere for den, der senere prøver at tjekke kilderne. --Palnatoke (diskussion) 18. okt 2012, 08:36 (CEST)

Skulderklap

Ridder af Wikipedia-Barnstar
For dit arbejde som administrator – alt fra tilbagerulning af vandalisme, sletninger, blokeringere og ikke mindst din evne til at give en hjælpende hånd hos nybegyndere samt at gå i dialog ved konflikter.

Et helt fantastisk stykke arbejde og en entusiasme, som forbedrer Wikipedia dagligt. Et arbejde, der ikke bliver påskønnet nok... Men her får du lige et lille skulderklap bestående af en hilsen og en stjerne. Godt og ikke mindst værdsat arbejde som i administratorer laver. Med venlig hilsen Pelle Hansen 7. jan 2013, 01:28 (CET)


Takker :-) --Brandsen (diskussion) 7. jan 2013, 01:29 (CET)

Hej Brandsen

Jeg er en del af holdet bag den nye musikdokumentar om DK's første internetfænomen Odense Assholes, som vises på Tv2 Zulu i denne uge. Da vi ved, at filmen vil skabe megen opmærksomhed omkring gruppen, og da gruppen tidligere har erfaret, at journalister, bloggere mm. finder forkerte eller mangelfulde oplysninger her på wikipedia, har jeg lovet, at rette de værste fejl der fandtes her på siden. Jeg tænkte, at det ikke kunne være så svært at sætte sig ind i, men der tog jeg vidst fejl:(

Jeg begyndte at skrive om en af forsangerne i bandet, som jeg kunne se du havde slettet. Så vidt jeg kan se, har du slettet det efter, jeg havde skrevet en enkelt linie? Jeg kan på ingen som helst måde tro på at denne artikel mangler notabilitet (eller hvad det hedder). Vil du ikke tjekke den igen?

Jeg tror det skyldes, at jeg hele tiden trykkede "gem" og ikke "forhåndsvisning". Jeg ved godt man skal gøre dette, men jeg kunne kun se hvordan linksene fungerede, hvis jeg trykkede "gem" og det blev ved at drille. (Skrev Musicman88888888 (diskussion • bidrag) 7. jan. 2012, 05:27. Husk at signere dine indlæg.)

Du er velkommen til at oprette siden igen, men jeg mener grundlæggende ikke at de enkelte medlemmer af Odense Assholes har været tilstrækkeligt omtalte i offentligheden til at Wikipedia skal have artikler om den. Derfor slettede jeg dit bidrag. Forhåndsvisningen burde altså virke, men selvfølgelig kan teknik drille, og så er det helt fint, at du bare gemmer siden. --Brandsen (diskussion) 7. jan 2013, 06:25 (CET)

Forårskonkurrence

Henleder lige opmærksomhenden på min forårskonkurrence, som dog mangler et par deltagere for at starte. Man binder sig ikke for andet, end at overveje, om emnerne passer til det, man kan bidrage med, men naturligvis kræver det lidt mere at vinde præmie.--Ramloser (diskussion) 11. jan 2013, 22:09 (CET)

1864

Hejsa!

Du er på top-20 over aktive bidragydere, så jeg tænkte at du måske kunne have lyst til at deltage i Edit-a-thon 1864, der afholdes lørdag den 8. juni på Rigsarkivet (i København). Hvis du ikke kan den dag, kan du på arrangementets diskussionsside komme med forslag til områder, som fagfolk og wikipedianere kan uddybe. Hvis du har tid på dagen, men det er et problem at deltage fysisk, kan du deltage i snakken via IRC. --Palnatoke (diskussion) 8. maj 2013, 09:27 (CEST)[svar]

Infomedia

Hej Brandsen, det ser ud som om det er dig der har oprettet Infomedia artiklen. Kan du rette overskriften InfoMedia med stort 'M' til Infomedia med lille 'm'. Og kan du gør Infomedia til administrator for denne side, hvis vi giver dig en bruger der skal knyttes til artiklen? Vh Tim Jespersgaard (Denne usignerede kommentar er skrevet af Nanoqovitch (diskussion • bidrag) 29. maj 2013, 10:32‎)

Hej Tim. Det første kan vi sagtens løse, men det andet - at gøre Infomedia til "administrator" af siden om sig selv - hverken kan eller vil vi gøre. Det strider mod alle principper for Wikipedia. Jeg går ud fra, at du er ansat i Infomedia, og der har vi ét af vore principper: Man skriver ikke om sig selv eller organisationer, man er tilknyttet. Hvis I finder mindre, faktuelle fejl, må I godt rette dem, men ønsker om større ændringer bedes taget op på artiklens diskussionsside. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. maj 2013, 10:45 (CEST)[svar]

Leeroy Jenkins

Hejsa, jeg kan se at du engang har slettet Leeroy Jenkins; udfra det man kan læse er det sådan set rigtigt, var resten noget vrøvl? TherasTaneel (diskussion) 31. jul 2013, 07:56 (CEST)

Det vurderede jeg dengang, at den var. Du er velkommen til at forsøge at skrive artiklen på ny - kan se at andre wikier har den, så notabiliteten burde være ok. --Brandsen (diskussion) 31. jul 2013, 18:10 (CEST)

Dødsteder

Hvor har du fundet dødsteder/byerne på Inger-Lise Gaarde og Lars Nordskov Nielsen? --M (diskussion) 8. feb 2014, 12:02 (CET)

Pas, jeg kan ikke finde Lars Nordskov Nielsens. Men Inger-Lise Gaardes har jeg rettet til Frederiksberg jf. gravsted.dk. --Brandsen (diskussion) 3. mar 2014, 21:31 (CET)

Sletning

Som nævnt andetsteds stopper jeg på wiki. Vil du som administrator venligst slette min profil. På forhånd tak. Held og lykke med projektet, selv om det i mine øjne er kørt af sporet og ikke kan leve op til de kvalitetskrav, som er opstillet.--Sterhard (diskussion) 13. sep 2014, 23:24 (CEST)

Wikimedia Commons logo

Hello! Sorry for writing in English. As you're an administrator here, please check the message I left on MediaWiki talk:Licenses and the village pump. Thanks, Nemo 18. sep 2014, 21:23 (CEST)

RUC-artikel

Kære Brandsen

Jeg kan se, at du tidligere har været inde over artikler om danske universiteter. Derfor vil jeg høre, og du har mulighed for at kigge på de ændringer jeg har foreslået på diskussionssiden for opslaget om RUC. Det drejer sig blandt andet om et billede og et nyt afsnit, som jeg har foreslået. Håber du har mulighed for at kigge på det. --Simon (RUC) (diskussion) 4. dec 2014, 18:03 (CET)

Altså afsnittet om universitetetsbiblioteket? Det kan du fint tilføje :) --Brandsen (diskussion) 31. dec 2014, 00:04 (CET)
Tak, det var pænt af dig at kigge på det. Hvid du har tid, vil jeg høre om du kan vurdere dette billede af universitetets hovedbygning, som er motivet på opslagene om KU, AU, AAU, DTU og CBS? Altså i stedet for det, der viser den gamle hovedindgang. Jeg har taget dette billede, som eventuelt kan bruges:

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Roskilde_University_II.png --Simon (RUC) (diskussion) 6. jan 2015, 14:02 (CET)

Hej Brandsen. Du skulle vel ikke have tid til at kigge på billedet og den anden tekst? Det ville være en stor hjælp. --Simon (RUC) (diskussion) 19. jan 2015, 17:52 (CET)
Synes begge dele ser fint ud :-) --Brandsen (diskussion) 22. jan 2015, 23:57 (CET)

Bakkafrost

Hej Brandsen. Jeg skulle lige til at oprette en ny side om den færøske lakseopdrætsvirksomhed Bakkafrost, men jeg kan se, at siden har været oprettet før, og at det var dig der slettede den, det skete den 7. december 2009. Årsagen var Ingen notabilitet. Hvis Bakkafrost ikke er notabel, så er ingen færøske virksomheder notable! Bakkafrost er en af Færøernes største virksomheder. Den er notabel nok for den norske Wikipedia, hvorfor ikke her på den danske Wikipedia? Virksomheden blev registreret på den norske Børs i Oslo i 2010. Den har over 500 ansatte. To af hovedaktionærerne i Bakkafrost er Regin Jacobsen og hans mor. I år blev de Færøernes første milliardærfamilje, det i sig selv mener jeg må være notabelt. Børsen.dk skrev om Bakkafrost og milliardærfamilien Jacobsen den 8. sep. 2014. Kan du mon genskabe siden, så skal jeg nok opdatere den? Eller skal jeg bare starte forfra og oprette den? Mvh. EileenSanda (diskussion) 4. jan 2015, 16:00 (CET)

Mediegruppen

Du oprettede Mediegruppen, den er nu indstillet til sletning. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. apr 2015, 17:57 (CEST)

I am a Vietnamese, Please translate into Danish, Thanks! --223.140.143.134 24. jan 2017, 16:40 (CET)

Apostrof

Hvorfor laver du denne redigering: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Elers_Kollegium&type=revision&diff=3492499&oldid=3492484

Apostroffen strider både mod retskrivningsreglerne fra DSN og mod kollegiets/KU's skrivemåde. --Madglad (diskussion) 17. feb 2018, 04:53 (CET)

Lene Gammelgaard

Hej Brandsen, jeg har oprettet et sletteforslag for Lene Gammelgaard fordi jeg agter den ikke egnede for Wikipedia på grund af at den er fyld med reklame og slogans. Hvis du har lyst så er du velkommen til at deltage i diskussionen på Sletningsforslag/Lene Gammelgaard! -
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 30. apr 2018, 08:11 (CEST)

Administratorkonto uden aktivitet

Administratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Administratorer#Fratagelse ved inaktivitet. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked per the rules regarding inactive administrators.


Oversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Kjeldjoh (diskussion) 15. jun 2018, 12:40 (CEST)

Hej Brandsen, jeg kan se at du har lavet et par redigeringer i går, så du får ikke frataget administrator status pr. automatik, men det lader til at du i de seneste 5 år ikke har fulgt projektet så tæt. Så hvis du ikke længere har et ønske om at fungere som administrator, kan du lavet et Steward requests. Mvh --Kjeldjoh (diskussion) 4. jul 2018, 14:09 (CEST)

Hvis jeg ikke ønskede at forblive administrator, ville jeg nok ikke have foretaget nogle redigeringer på det sidste. Jeg regner med at blive mere aktiv igen på et tidspunkt. Brandsen (diskussion) 4. jul 2018, 22:52 (CEST)

Malakit på svovl?

Hej Brandsen, 2010-12-27 skrev du på sidan om malakit "Malakit forekommer i Danmark i form af belægninger på kobber, kobberkis og svovl." Det är inte troligt att malakit-beläggningar finns på svavel. Har du någon referens? Även förekomsten av svavel som (rent) mineral torde vara låg i Danmark. Om inga andra fakta kommer fram, kommer jag att stryka (slette) "svovl". Mvh --Stenallan (diskussion) 27. jun 2018, 13:45 (CEST)

Hej Stenallan. Du må nok regne med ikke at få svar fra Brandsen, der, som du kan se af indlægget herover, ikke har været aktiv i et halvt år. Så jeg foreslår, at du laver din ændring, som du foreslår. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. jun 2018, 14:02 (CEST)