Skovskolen: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
15 bytes tilføjet ,  for 4 år siden
m
tilføjet hjemmeside
m (Tekst)
m (tilføjet hjemmeside)
Siden har Skovskolen gennemgået en rivende udvikling. I 1963 flyttede Skovskolen til den nuværende lokalitet i Nødebo og over årene er skolen vokset, så den i dag uddanner både [[naturvejleder]]e, skov- og naturteknikere, [[Have- og parkingeniør]]er, Natur- og kulturformidlere og [[Skov- og Landskabsingeniør]]er. Derudover står Skovskolen for efteruddannelsesaktiviteter for hele skovsektoren, ligesom den lægger lokaler til kurser og konferencer for det private [[erhvervsliv]].
 
Hovedbygningen er den gamle, [[Stråtag|stråtækte]] [[skovrider]]gård Skovfryd, mens de øvrige bygninger på Skovskolen løbende er blevet opført i harmoni med den omgivende skov. De mange lave bebyggelser giver Skovskolen et præg af [[landsby]].{{kilde mangler|dato=Uge 45, 2014}}miljølandsbymiljø.
 
Danmarks fjerdestørste skov, [[Gribskov]], ligger som nabo Skovskolen, og den bruges til aktiviteter i forbindelse med uddannelserne, og en af Danmarks største søer, [[Esrum Sø]], ligger ligedes tæt ved. Med de store universitetsfusioner i 2007 blev Skovskolen en del af [[Det Biovidenskabelige Fakultet]], der igen med fakultetsfusionen pr. 1. januar 2012 blev en del af [[Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet]] ved Københavns Universitet.
 
== Eksterne kilder/henvisninger ==
* [http://www.skovskolen.ku.dk Skovskolens hjemmeside]
* [http://www.ku.dk Københavns Universitets hjemmeside]
* [http://www.ign.ku.dk Hjemmeside for Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning]
37

redigeringer

Navigationsmenu