Skabelondiskussion:Infoboks international fodboldturnering: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
grammatik
m kodefix
Linje 14: Linje 14:
:: Tak, jeg tog nogle nedslag og det ser ikke ud til at give problemer. - [[Bruger:Nico|Nico]] ([[Brugerdiskussion:Nico|diskussion]]) 21. jul 2018, 12:20 (CEST)
:: Tak, jeg tog nogle nedslag og det ser ikke ud til at give problemer. - [[Bruger:Nico|Nico]] ([[Brugerdiskussion:Nico|diskussion]]) 21. jul 2018, 12:20 (CEST)


Gør lige opmærksom på, at i forhold til ordet ‘’mester’’ bruger man det i flertal, når der er tale om holdsport - nok fordi der er flere personer på holdet. F.eks. ‘’danmarksmestre’’. Gælder det samme ikke ordet ‘’vinder’’? I individuelle sportsgrene er det derimod ental - medmindre det er en hold- eller double-turnering - f.eks. i badminton. <br />- [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|d]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|b]]) d. 21. jul 2018, 12:26 (CEST)
Gør lige opmærksom på, at i forhold til ordet ''mester'' bruger man det i flertal, når der er tale om holdsport - nok fordi der er flere personer på holdet. F.eks. ''danmarksmestre''. Gælder det samme ikke ordet ''vinder''? I individuelle sportsgrene er det derimod ental - medmindre det er en hold- eller double-turnering - f.eks. i badminton. <br />- [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|d]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|b]]) d. 21. jul 2018, 12:26 (CEST)

Versionen fra 21. jul. 2018, 12:29

Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Vinder(e)

Jeg undrer mig over feltet: Vinder(e) , - Jeg har ikke meget forstand på fodbold, men en turnering har da kun vinder, eller hur? - Nico (diskussion) 21. jul 2018, 10:10 (CEST)

Det kan jeg egentlig godt forstå. Intertoto Cuppen havde flere vindere - måske det stammer derfra? mvh Tøndemageren(diskussion) 21. jul 2018, 10:12 (CEST)

Så bør den være valgfri så det er muligt at indsætte Vinder også. For en ikkenørd som mig virker det meningsforstyrrende med Vinder(e) , - som om det f.eks. er en mulighed med flere verdensmestre (for lige at tage det aktuelle eksempel) i samme turnering - Nico (diskussion) 21. jul 2018, 10:17 (CEST)

Ved dog ikke om denne skabelon overhovedet er brugt i Intertoto Cuppen - måske man bare kan fjerne (e) uden det ændrer noget? mvh Tøndemageren (diskussion) 21. jul 2018, 10:20 (CEST)

Det skal nok gøres med varsomhed, Skabelonen bruges på langt over 100 artikler, så der skal nok en skabelonkyndig ind over. Man kunne måske indsætte en ekstra parameter (Vinder) og så botte flytningen ? - Nico (diskussion) 21. jul 2018, 10:38 (CEST)

Umiddelbart, ved hurtig gennemkigning, ser det ikke ud til at ødelægge noget - selve parameteren "vinder(e)" behøves ikke ændres, det er blot teksten i infoboksen der skal ændres tænker jeg? mvh Tøndemageren (diskussion) 21. jul 2018, 10:58 (CEST)

Du har sikkert ret, der er efterhånden bare så mange funktioner kørt ind i skabelonerne, at jeg er meget forsigtig med at røre ved dem. :-) - Nico (diskussion) 21. jul 2018, 11:03 (CEST)

Nu har jeg i hvert fald rettet til, sådan at det i infoboksen står korrekt. Skal parameteren rettes, kræver det nok en bot :) mvh Tøndemageren (diskussion) 21. jul 2018, 11:06 (CEST)
Tak, jeg tog nogle nedslag og det ser ikke ud til at give problemer. - Nico (diskussion) 21. jul 2018, 12:20 (CEST)

Gør lige opmærksom på, at i forhold til ordet mester bruger man det i flertal, når der er tale om holdsport - nok fordi der er flere personer på holdet. F.eks. danmarksmestre. Gælder det samme ikke ordet vinder? I individuelle sportsgrene er det derimod ental - medmindre det er en hold- eller double-turnering - f.eks. i badminton.
- Sarrus (db) d. 21. jul 2018, 12:26 (CEST)