Brugerdiskussion:Bsh: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Robot retter links efter flytning til Hjælp-navnerummet
m Robot retter links efter flytning til Hjælp-navnerummet
Linje 1: Linje 1:
'''Velkommen!'''
'''Velkommen!'''


Hej og [[Wikipedia:Velkommen nybegynder|velkommen]] til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:
Hej og [[Hjælp:Velkommen nybegynder|velkommen]] til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:
* [[Hjælp:Kom hurtigt i gang|Kom hurtigt i gang]]
* [[Hjælp:Kom hurtigt i gang|Kom hurtigt i gang]]
* [[Wikipedia:Hvordan redigerer jeg en side|Hvordan redigerer jeg en side]]
* [[Hjælp:Redigering|Hvordan redigerer jeg en side]]
* [[Wikipedia:Stilmanual|Hvordan en artikel skal se ud]] (stilmanual)
* [[Wikipedia:Stilmanual|Hvordan en artikel skal se ud]] (stilmanual)
* [[Wikipedia:Forside|Forsiden for skribenter]] (masser af information om artikelskrivning)
* [[Wikipedia:Forside|Forsiden for skribenter]] (masser af information om artikelskrivning)

Versionen fra 8. nov. 2006, 23:37

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Mvh. Maitch 6. mar 2006 kl. 15:15 (CET)

Kommentarfeltet

Hejsa

Husk lige at udfylde kommentarfeltet når du retter noget! - Wassini 10. mar 2006 kl. 14:42 (CET)

Michel Foucault

Hej Bsh. Jeg ved ikke om du kunne se igen på denne redigering. Her sletter du indsatte '[...]' i citaterne og sidetallene i henvisningerne. Hvorfor? Henvisningerne kan bevares ved at indsætte <ref></ref> om dem, og vi skal altså bevare markeringerne af at citaterne ikke forefindes i præcis samme form, som de er sat ind. --Anjoe (Anders) 14. mar 2006 kl. 22:41 (CET)

Forhåndsvisning

Kære Bsh
Tak for dine gode og fyldige bidrag til artikler som whisky, branding, Erving Goffman og en række andre artikler. Det er vigtigt for Wikipedia at have seriøse og konstruktive brugere som dig. Tillad mig dog at anmode dig om at bruge knappen "Forhåndsvisning" lidt hyppigere og så blot bruge "Gem side", når du er færdig med at redigere siden. På den måde undgår man, at WP-serverne lagrer en række "delprodukter" som selvstændige indførsler og det bliver mere overskueligt at se, hvad der er ændret. Ellers: Keep up the good work :) --Pinnerup 18. mar 2006 kl. 12:54 (CET)

Fugleinfluenza

Hej Bsh.

Først tak for samarbejdet omkring Fugleinfluenza i Danmark (vi er vidst de to eneste, som gider skrive noget om det) og særligt tak for det flotte kort (Billede:Fugleinfluenza DK 25-3-06 16-55.jpg), som er særdeles informativt.

Netop dette billede er årsagen til min henvendelse: Hvilket program har du indtegnet pletterne med? Jeg har selv desværre kun Paint, som ikke er særligt godt til noget som helst. Kunne være jeg kunne få opdateret kortet selv, når jeg falder over en hostende fugl nede på havnen og ikke behøves vente på, at Danmarks Fødevareforskning sender en pressemeddelelse ud fem dage senere :P --|EPO| 29. mar 2006 kl. 21:50 (CEST)


Danske småøer

Hej Bent -- hvis du gemmer skabelonen (hvis/når den er klar) som [[Skabelon:Danske småøer]] kan den indsættes i artiklerne med {{Danske småøer}} . -- Nico 9. jul 2006 kl. 12:29 (CEST)

Tak for tippet - betyder det, at jeg skal gemme den således de firkantede klammer er en del af filnavnet?--Bsh 9. jul 2006 kl. 13:49 (CEST)

Jeg har flyttet Egholm (ø) til Egholm (Limfjorden), så du bør opdatere din skabelon. Og svaret på dit spørgsmål til Nico er nej. Du skal oprette en "artikel" med navnet Skabelon:Danske småøer, uden kantede klammer.--Mikael V 11. jul 2006 kl. 22:52 (CEST)

Hej - Jeg har nu oprettet skabelonen

- Hvis du har rettelser kan du lave dem på Skabelon:Danske småøer, og hvis du vil indsætte den i en ø-artikel, bruger du tuborgklammerne {{Danske småøer}} -- Nico 21. jul 2006 kl. 14:09 (CEST)

Torp

Jeg så din tilføjelse til Torp (jordbrug). Helt fint (jeg ved ikke så meget om emnet), men sammenlign evt. med Torp (landsby). --Martin 25. jul 2006 kl. 11:57 (CEST)

Byrum Kirke

Jeg kan se du har startet en artikel om Byrum Kirke. Er det ikke unødvendigt at gentage Byrum Sogn henholds vis Læsø Kommune, en gang i tekst og en gang i tabel? Jeg mener at det af teksten bør fremgå hvor kirken er beliggende rent geografisk, eksempelvis følgende tænkte eksempler beliggende i landsbyen Byrum, beliggende 2 km sydvest for Byrum etc.--Ultraman 30. jul 2006 kl. 12:51 (CEST)

Jeg kan se, at mange andre kirkeartikler starter med "kirken ligger i det og det sogn i den og den kommune". Derfor gjorde jeg det samme. Men jeg indsætter lige lidt mere forklarende tekst til, hvor den ligger. Dette gælder også den anden artikel jeg har startet om en kirke - Østerby Kirke.
Du har ret, der er flere forfattere som bruger denne fremgangsmåde og det er de naturligvis velkomne til, men dobbeltkonfekt er det i mine øjne. --Ultraman 31. jul 2006 kl. 20:48 (CEST)

Kildehenvisninger på Læsø

Problemet skulle være fikset nu. --Peter Andersen 30. aug 2006 kl. 10:43 (CEST)

Super!--Bsh 30. aug 2006 kl. 10:57 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --Pred (diskussion) 30. aug 2006 kl. 21:19 (CEST)

Ups. Fejlen er rettet!--Bsh 30. aug 2006 kl. 21:21 (CEST)

Gendannelse

Hej, godt at se, at du rydder op efter hærværk. Du må dog gerne medtage den "skyldiges" IP-adresse i beskrivelsesfeltet, så der kan holdes øje med det. Mvh --Sir48 (Thyge) 18. sep 2006 kl. 10:20 (CEST)

Okay - det skal jeg nok.--Bsh 18. sep 2006 kl. 10:46 (CEST)

Husk test :)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du gendanner efter hærværk, så er det vigtigt at huske at tilføje de rette test-skabeloner til hærværksmandens brugerdiskussionsside. Med dette kan man nemlig sidenhen se, at denne bruger allerede har fået en advarsel, næste gang samme bruger laver hærværk, og dermed kan vandaler blive behørigt blokeret. Og i større tilfælde af hærværk, kan registrering af brugerens IP og den tilhørende institution komme på tale, så institutionen ved gentagelser kan blive kontaktet.

Bare lige et tip ;) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 9. okt 2006 kl. 11:48 (CEST)

Ok, tak skal du have. Det vil jeg huske i fremtiden.--Bsh 9. okt 2006 kl. 11:56 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
interwiki

tak

tak for det --193.17.11.20 20. okt 2006 kl. 14:11 (CEST)

Administrator?

Hej Bent, har du overvejet at søge om at blive administrator? Du er jo flittig til at gendanne i skoletiden, hvor vi ikke kan få aktive opryddere nok.

At gendanne efter hærværk er noget nemmere som administrator, desuden bliver en administrators (automatiske) gendannelser markeret som patuljeret, hvilket sparer os andre for at gå dem igennem bagefter (manuelle gendannelser skal dog stadig patruljeres).

Læs om mulighederne i Wikipedia:Administratorer.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 25. okt 2006 kl. 15:49 (CEST)

Hvervekampagne

Hej - Du har tidligere meldt dig til hvervekampagnen. Jeg har for en stykke tid siden foreslået en konkret kampagne under punktet "Aktuel kampagne", dog uden at nogen rigtig har kommenteret det, så hvis du lige ville kigge forbi og lægge en bemærkning ville det være fint.--Ankopedia 25. okt 2006 kl. 18:28 (CEST)

Oversættelser

Hej Bsh. Jeg kan se at du også har oversat flere artikler fra engelsk Wikipedia. Hvis du får brug for hjælp til oversættelse kan du endelig kontakte mig, da jeg også har oversat en del artikler (og to hoveder tænker bedre end et?) :-) --Lhademmor 27. okt 2006 kl. 21:45 (CEST)