Wikipedia:Sletningsforslag/Spille kiks: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
(CEST) * {{kommentar}} Denne “nye” bruger, Lionbird, har taget en [https://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Bidrag/Lionbird en meget speciel åbning som Wikipedia-bruger]. Der bliver søgt efter venner, dernæst bliver admins opsøgt med stor ros, og nu skal en masse artikler pludselig slettets. Lionbird er enten en meget meget ung person, der lynhurtigt har lært en masse ting på om Wikipedia... eller også, mere sandsynligt, en sokkedukke der vil drille og forstyrre projektet.)
*{{kommentar}} - Lidt underligt sletteforslag. Oprettet pr. vikar fordi en ny bruger uden én eneste redigering i artikelrummet hævder, at artiklen skal væk (med et udråbtegn ...) ?? Mon ikke den nye bruger kunne bruge energien på nye artikler eller forbedre dem vi har i stedet for at åbne gamle sletteforslag, der er konkluderet med en ret bred tilslutning ? --[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 1. okt 2018, 23:03 (CEST)
*{{kommentar}} Tja. Jeg ved ikke om legen praktiseres i virkeligheden, men den har så stor mytologisk værdi at den nok bør beholdes. --[[Bruger:Madglad|Madglad]] ([[Brugerdiskussion:Madglad|diskussion]]) 1. okt 2018, 23:32 (CEST)
* {{kommentar}} Denne “nye” bruger, Lionbird, har taget en [https://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Bidrag/Lionbird en meget speciel åbning som Wikipedia-bruger]. Der bliver søgt efter venner, dernæst bliver admins opsøgt med stor ros, og nu skal en masse artikler pludselig slettets. Lionbird er enten en meget meget ung person, der lynhurtigt har lært en masse ting om Wikipedia... eller også, mere sandsynligt, en sokkedukke der vil drille og forstyrre projektet. --[[Speciel:Bidrag/87.49.146.92|87.49.146.92]] 2. okt 2018, 01:08 (CEST)
Anonym bruger

Navigationsmenu