Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Sletningsforslag/Anette & Pierre"

Spring til navigation Spring til søgning
Beholdes
({{usigneret}})
(Beholdes)
 
:::Det forunderlige med sex er, at alle tror, at de er de første, der gør det. Mon ikke andre end Anette & Pierre har korpuleret i fuld offentlighed før 1998? Ifølge den engelske artikel [[:en:Webcam model]] har andre været der før 1998 (om man så må sige ..), men det er da muligvis rigtigt, at parret fra Haderslev var de første i Danmark, der gjorde det over nettet. Jeg er som nævnt neutral overfor den konkrete artikel, men jeg synes egentlig, at det ville give bedre mening med en artikel om [[Webcam model]] som på engelsk, hvori man så kunne anføre, at den første danske variant åbenbart var Anette & Pierre. Selve det, at de åbenbart også knalder for åben skærm i Haderslev er efter min opfattelse mindre interessant for andre end deltagerne. [[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 31. okt 2018, 09:45 (CET)
* {{sBehold}} Stadig korrekt og relevant information. {{usigneret|Mulvany|1. nov 2018, 01:58‎}}
* {{KI}} Personligt mener jeg emnet er for snævert og at indholdet burde sammenfattes til en artikel om fænomenet generelt, af samme grund som Pugilist. Men der er stor opbakning til at beholde artiklen baseret på saglige betragtninger, så den beholdes.
 
:Der er som sådan ikke noget galt i at en biograferet udtaler sig om en artikels indhold, men hvorvidt det tages til efterretning beror på hvad andre bidragsydere mener, og selvfølgelig [[WP:BLP|politikken for biografier af levende personer]]. Det ville være passende hvis den medieomtale der er bragt op her i diskussionen blev inkorporeret i artiklen for at dokumentere at det ikke er en døgnflue eller et relativt ukendt fænomen, og at artiklen derfor er berettiget.
 
:En separat problemstilling er at en IP-adresse hævder at være biograferede. Jeg mener selvfølgelig ikke at vi skal kræve ID af anonyme brugere, men der ligger en mulighed for ondsindet forstyrrelse af projektet ved at udgive sig for at være en anden, så jeg synes vi på et eller andet plan bør være varesomme med at tage den slags udtalelser for gode varer uden noget supplerende info. -- [[Bruger:InsaneHacker|InsaneHacker 🕊️]] ([[Brugerdiskussion:InsaneHacker|🗨️]]) 9. nov 2018, 17:32 (CET)
9.584

redigeringer

Navigationsmenu