E (tal): Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
4 bytes tilføjet ,  for 3 år siden
Efter længere overvejelser om hvor mange decimaler, der skal være i indledning til dette uendelige tal. Og efter at havde studeret rettelse loggen, hvor teksten >>HEJ<< kommer efter så mange decimale at jeg ikke gad og opgav at tælle til så mange. Besluttede jeg at vi skulle matche den internationale stile, som er minimum fem decimaler, valgte jeg syv. Det passer bl.a. også med SI 1/7 enheder og princippet om magtens tredeling 1/3, men vi kan da og vælge kun at havde seks eller øge det.
(→‎e med 3717 decimaler: Nogen relevans overhovedt?)
(Efter længere overvejelser om hvor mange decimaler, der skal være i indledning til dette uendelige tal. Og efter at havde studeret rettelse loggen, hvor teksten >>HEJ<< kommer efter så mange decimale at jeg ikke gad og opgav at tælle til så mange. Besluttede jeg at vi skulle matche den internationale stile, som er minimum fem decimaler, valgte jeg syv. Det passer bl.a. også med SI 1/7 enheder og princippet om magtens tredeling 1/3, men vi kan da og vælge kun at havde seks eller øge det.)
{{lille forbogstav i titel}}
Tallet '''e''' (også kaldet '''Eulers tal''', opkaldt efter matematikeren [[Leonhard Euler]]) er et [[transcendente tal|transcendent tal]], der har denne afkortede og tilnærmede værdi på 2,7187182818.
 
== Definitioner ==

Navigationsmenu