Jingle: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
billede
ændrer lidt om brug og et km'ere
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Nokia tune.svg|[[Nokia]]s ringetone på noder]]
[[Fil:Nokia tune.svg|thumb|[[Nokia]]s ringetone på noder]]
En '''jingle''' er en kort, let genkendelig [[musik]]stump, der er designet til at blive præsenteret sammen med et produkt/budskab. I en jingle vil der ofte indgå et tekststykke samt afsenderens og produktets navn. Fx ’Ved du, hvad det bedste er … legetøj fra BR’.
En '''jingle''' er en kort, let genkendelig [[musik]]stump, der er designet til at blive præsenteret sammen med et produkt/budskab. I en jingle vil der ofte indgå et tekststykke samt afsenderens og produktets navn. Fx ’Ved du, hvad det bedste er … legetøj fra BR’.{{km}}

En jingle bruges i en virksomheds [[markedsføring]], og kan være en del af en overordnet [[lydbranding]] strategi.
En jingle bruges i en virksomheds [[markedsføring]],{{km}} og kan være en del af en overordnet [[lydbranding]] strategi.

Jingler kan tillige benyttes i forbindelse med shows, radio- og tv-programmer m.v. til markering af særlige forløb i showt/programmet.


== Se også ==
== Se også ==

Versionen fra 4. mar. 2019, 16:45

Nokias ringetone på noder

En jingle er en kort, let genkendelig musikstump, der er designet til at blive præsenteret sammen med et produkt/budskab. I en jingle vil der ofte indgå et tekststykke samt afsenderens og produktets navn. Fx ’Ved du, hvad det bedste er … legetøj fra BR’.[kilde mangler]

En jingle bruges i en virksomheds markedsføring,[kilde mangler] og kan være en del af en overordnet lydbranding strategi.

Jingler kan tillige benyttes i forbindelse med shows, radio- og tv-programmer m.v. til markering af særlige forløb i showt/programmet.

Se også