Brugerdiskussion:Pandikas: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Tilføjer tidsstempel
Linje 37: Linje 37:
{{Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/april 2019/Nyhedsbrev}}
{{Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/april 2019/Nyhedsbrev}}
<!-- Besked sendt af Bruger:Sarrus@dawiki via listen på https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Wikipediajournalen/modtagere&oldid=9793338 -->
<!-- Besked sendt af Bruger:Sarrus@dawiki via listen på https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Wikipediajournalen/modtagere&oldid=9793338 -->

== Sletningsforslag ==

Hej Morten

Når du indstiller en artikel til sletning, så husk venligst også at markere det på selve artiklen med {{Vis|Slet}} eller med parameteren SDBS=ja i en anden kvalitetskabelonen ("SDBS" står for "Sider Der Bør Slettes")). På artiklens diskussionsside skal bruges {{Vis|Ds}} til vise sletningsdiskussionen. Mvh. [[Bruger:Dipsacus fullonum|Kartebolle (Dipsacus fullonum)]] ([[Brugerdiskussion:Dipsacus fullonum|diskussion]]) 2. apr 2019, 08:30 (CEST)

Versionen fra 2. apr. 2019, 08:30

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 04. Mar 2019 05:34

Nyheder for februar 2019

Vedrørende Michael Ancher

Hej Morten. Hvad er din pointe med at fjerne og genindsætte en længere tekst i denne artikel? Jeg synes, at det skaber unødig "støj", hvis man vil rette et eller ganske få tegn, hvorfor så erstatte en længere tekst?--Ramloser (diskussion) 6. feb 2019, 21:57 (CET)

Hej Ramloser. Jeg var oprindeligt inde på artiklen, da jeg kunne se, der var kommet et mellemrum foran 'Litteratur' i din seneste redigering, der skabte en stor, grå boks. Bagefter så jeg det dobbelte punktum - og mere var der sådan set ikke i det. Jeg kan dog ikke se, hvorfor jeg 'skulle have erstattet en længere tekst' - rederingshistoriken opsummerer de omkringliggende linjer, som jeg ikke har rørt, og det er således ikke noget, jeg har gjort. --Morten1997 (diskussion) 6. feb 2019, 22:04 (CET)

Nyheder for marts 2019

Annoncer
Flere kvinder på Wiki


Nyheder for marts 2019 (beklager fejlen første gang)

Nyheder for april 2019

Sletningsforslag

Hej Morten

Når du indstiller en artikel til sletning, så husk venligst også at markere det på selve artiklen med {{Slet}} eller med parameteren SDBS=ja i en anden kvalitetskabelonen ("SDBS" står for "Sider Der Bør Slettes")). På artiklens diskussionsside skal bruges {{Ds}} til vise sletningsdiskussionen. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 2. apr 2019, 08:30 (CEST)