Gridarvol: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Sprogret
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Gridarvol''' er navnet på [[Grid]]s [[stav]]. Staven har den egenskab, at den kan slå gennem alt. For at man kan bruge den korrekt kræver det, at man også har både styrkebæltet [[Megingjord]] og jernhandskerne [[Iarngreiper]] på. [[Thor]] låner staven, da han [[Thor#Thor redder Loke fra jætten Geirrød|redder Loke fra Geirrød]].
'''Gridarvol''' er i [[nordisk mytologi]] navnet på [[Grid]]s [[stav]]. Staven har den egenskab, at den kan slå gennem alt. For at man kan bruge den korrekt kræver det, at man også har både styrkebæltet [[Megingjord]] og jernhandskerne [[Iarngreiper]] på. [[Thor]] låner staven, da han [[Thor#Thor redder Loke fra jætten Geirrød|redder Loke fra Geirrød]].


{{Navboks Nordisk mytologi og religion}}
{{Navboks Nordisk mytologi og religion}}

Versionen fra 21. maj 2019, 23:13

Gridarvol er i nordisk mytologi navnet på Grids stav. Staven har den egenskab, at den kan slå gennem alt. For at man kan bruge den korrekt kræver det, at man også har både styrkebæltet Megingjord og jernhandskerne Iarngreiper på. Thor låner staven, da han redder Loke fra Geirrød.

Nordisk mytologiSpire
Denne artikel om nordisk religion og mytologi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.