Forskel mellem versioner af "Final Fantasy X"

Spring til navigation Spring til søgning
1.749 bytes tilføjet ,  for 1 år siden
Handling færdiggjort
m (Lidt mere tilføjet til handlingen)
Tags: Visuel redigering Mobilredigering Mobilwebredigering
(Handling færdiggjort)
Tags: Visuel redigering Mobilredigering Mobilwebredigering
Da gruppen ankommer til byen Guadosalam frier lederen af Guado’erne, Seymour Guado, til Yuna, og påstår at det vil formindske Spira’s sorg. Ved Macalania tempel, opdager gruppen en besked fra Lord Jyscals ånd, som var Seymours far. I den erklærer han at han blev dræbt af sin egen søn, som nu planlægger at destruere Spira. Gruppen genforener sig med Yuna og dræber Seymour i kamp; lidt efter angriber Sin, adskiller Yuna og sender de andre til øen Bikanel. Mens de leder efter Yuna ved øens Al Bhed koloni får Tidus en emotionel sammenbrud da han lærer at summonere dør efter de tilkalder “The Final Aeon”, som leder til hans lyst for at finde en vej på at dræbe Sin og holde Yuna i live. Gruppen finder Yuna i Bevelle hvor hun bliver tvunget til at gifte sig med den usendte Seymour. De crasher brylluppet og det lykkedes dem at flygte med Yuna. Gruppen, nu genforenet, drager derefter til Zanarkand ruinerne, som ses i introduktionen til spillet.
 
Kort før deres ankomst lærer Tidus at ham, Jecht og den Zanarkand de kommer fra er en falsk kopi skabt af aeons af den originale Zanarkand og dets befolkning. Lang tid siden kæmpede den originale Zanarkand imod Bevelle i en machina krig, hvori Bevelle vandt. De overlevende fra Zanarkand blev kendt som “fayth” så de kunne, ud fra deres minder, genskabe en ny by, fjernet fra realiteten af Spira. Tusind år senere er “fayth’erne” blevet udmattet af at opretholde “Drømme Zanarkand”, men kan ikke stoppe på grund af Sins inflydelse.
 
Da de når til Zanarkand, fortæller Yunalesca-den første summoner til at besejre Sin og usendt siden- gruppen at den sidste aeon bliver skabt af fayth af en som er personligt tæt på summoneren. Efter man besjrer Sin, dræber den sidste Aeon summoneren og transformer sig om til en ny Sin, som gør at dens cyklus af genfødsel fortsætter. Yuna går imod at bruge den sidste aeon, på grund af kosten af ofre og at Sin bliver genfødt alligevel. Skuffet over deres valg, forsøger Yunalesca på at dræbe Tidus’ gruppe, men hun bliver besejret og dermed er alt håbet om at få den sidste aeon væk. Efter kampen lærer gruppen at Yu Yevon, en summoner som har mistet sit menneskehed og sind, står bag cyklusen af genfødslen af Sin. Dette leder gruppen til at infiltrere Sins krop for at kæmpe mod Seymour, og Jechts fængslet ånd. Da Sins vært bliver besejret, angriber gruppen Yu Yevon. Sins cyklus af liv slutter og ånderne af “fayth” bliver frigjort fra deres fængsel. Auron, som havde afsløret sig for at være usendt, bliver sendt til Farplanen. Efter en tale til folket af Spira, siger Yuna at hun vil hjælpe med at genbygge deres verden, nu da Sin ikke eksisterer længere. En scene efter kreditterne viser hvordan Tidus vågner op under vandet. Han svømmer derefter op til hav overfladen, hvor skærmen langsomt bliver hvidt.
 
== Karakterer ==
236

redigeringer

Navigationsmenu