Forskel mellem versioner af "Quidditch"

Spring til navigation Spring til søgning
6 bytes fjernet ,  for 2 år siden
m
bot: Fjern unicode-kontrollerede tegn - WPCW fejl 16
m (bot: indsæt skabelon autoritetsdata; kosmetiske ændringer)
m (bot: Fjern unicode-kontrollerede tegn - WPCW fejl 16)
== Banen ==
Quidditch kampe spilles på (eller rettere i) en oval, 500 fod (150 m) lang og 180 fod (55 m) bred bane, med en lille central (kerne) cirkel omkring 2 fod (0,61 m) i diameter. I hver ende står tre runde mål: én på 30 fod (9,1 m), en på 40 fod (12 m), og én på 50 fod (15 m). Der er også en linje, der viser midterlinien, som er 250 fod (76 m).
Quidditch har hvide skraverede områder omkring målstolperne, for at markere scoring området. Da Quidditch er en sport der foregår i luften, er tilskuerpladserne hævet, enten i tårne ​​(såsom på Hogwarts) eller i en fuldt omkredsende platform, med en "top box", som betragtes som den mest prestigefyldte sted for en tilskuer, at sidde. Den britiske stadion, der er vist ved Verdensmesterskaberne i 1995 i filmatiseringen af Flammernes Pokal er det sidstnævnte stil, som synes ligner et moderne [[fodbold]]-eller [[atletik]]stadion, omend der er siddepladser der fortsætter med at kurve opad ud over det lodret, som næsten omslutter banen.
 
Plænen er primært brugt til at præsentation af spillerne i starten af spillet, og til tider for at falde ned på, når spillerne falder ned fra deres koste. Søgere, der undertiden flyver tæt på plænen, kan blive lokket til at smadre ind i plænen, lejlighedsvis med stor hastighed.

Navigationsmenu