Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:Morten1997"

Spring til navigation Spring til søgning
m (Automatisk arkivering af diskussionsside)
Hej Morten. Jeg kan se du har lavet en kommentar til huskeliste på en Australian Open-artikel. Det er bedre at oprette et diskussionsafsnit på selve diskussionsside, da man her kan diskutere det pågældende punkt. Huskeliste er reelt set blot en liste til at forklare hvad der skal ske fremover. Hvad angår det pågældende punkt, så har det ikke nødvendigvis noget at gøre med artiklens nominering til LA (derfor er ordet "fremadrettet" også valgt). mvh [[Bruger:Tøndemageren|Tøndemageren]] ([[Brugerdiskussion:Tøndemageren|diskussion]]) 8. jul 2019, 21:37 (CEST)
:Hej. Jeg anså umiddelbart de manglende kilder som en af hindringerne for ifølge dig, at artiklen kunne udnævnes til LA, hvilket muligvis ikke var korrekt, siden der var blevet tilføjet kommentarer på huskelisten, uden at artiklen var blevet udnævnt. Jeg tager det andet til efterretning - det giver også fin mening netop at anvende diskussionssiden til dette - om end jeg stadigvæk ikke synes, at "Generelt flere kilder vil være brugbart fremadrettet" er den rigtige betegnelse for artiklens problemer, da et par strategiske kilder (nu indsat) i højere grad havde indrammet artiklens problemer. mvh --[[Bruger:Morten1997|Morten1997]] ([[Brugerdiskussion:Morten1997|diskussion]]) 8. jul 2019, 21:57 (CEST)
::Pointen var at jeg blot kiggede den igennem mhp at kunne gøre den til GA eller FA fremadrettet. Huskelisten er, som nævnt, blot en liste der forklare hvad der skal gøres på artiklen fremadrettet, for at gøre den bedre. Det er ikke nødvendigvis relateret til dens nuværende status, hvilket også har været tilfældet senest på [[Shu-bi-dua]]. mvh [[Bruger:Tøndemageren|Tøndemageren]] ([[Brugerdiskussion:Tøndemageren|diskussion]]) 9. jul 2019, 08:08 (CEST)
35.163

redigeringer

Navigationsmenu