St. John's College, University of British Columbia

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Koordinater: 49°15′46″N 123°15′25″V / 49.26266°N 123.256833°V / 49.26266; -123.256833

St. John's College, University of British Columbia
St John's College, UBC, Vancouver.JPG
Forsiden af kollegiet, set fra Lower Mall
Grundlagt 1997
Sted Canada Vancouver, British Columbia, Canada
Studerende ca. 160 kandidat og Ph.D. studerende, samt Post-Docs og besøgende forskere.
Adm. direktør/ Rektor Dr. Henry Yu 余全毅
Motto "Light and Truth"
Websted www.stjohns.ubc.ca

St. John's College er ét af to kollegier ved University of British Columbia i Vancouver, Canada, det andet værende Green College, som er udelukkende forbeholdt kandidat- og Ph.d.-studerende, samt Postdocs og besøgende forskere. Kollegiet tilbyder en international og tværfaglig atmosfære med cirka 160 beboere fra over 40 lande[kilde mangler].

Beligenhed[redigér | redigér wikikode]

Kollegiet er beligende på den vestlige ende af UBC's kampus, som selv ligger i den vestlige ende af Vancouver, omgivet af hav og skove. Kollegiet ligger lige ved toppen af trapperne ned til stranden Wreck Beach.

Sociale og andre activiteter[redigér | redigér wikikode]

Medlemskab af St. John's inkluderer mere end blot et sted at bo, da der er et aktivt socialt og academisk miljø, med adskillige udvalg og idrætshold. Beboerene bliver opfordres til at fremlægge deres forskning for deres naboer, både over middag og som en organiseret foredragsrække. Kollegiet har et professionelt køkken som serverer morgen- og aftens-mad fem dage om ugen. Den fælles spisning af måltider er en grundlæggende del af oplevelsen at bo i St. John's og er derfor obligatorisk.

Der er adskillige udvalg, som omfatter blandt andet: akademisk udvalg, velgørenheds udvalg, socialt udvalg, kompost udvalg, idræt og udendørs udvalg, mm. Derudover ofrer nogle indbyggere undervisning til hinanden; hvilke klasser der tilbydes svinger afhængigt af de pågældende inbyggere, men har omfattet et kor, male-kursus, guitar undervisning, yoga timer, meditationstimer, samt alverdens sprog (inklusiv Dansk).

History[redigér | redigér wikikode]

St. John's College - UBC blev grundlagt af tidligere studerende af Saint John's University, Shanghai som blev lukket ned i 1952.

CanadaStub
Denne artikel relateret til Canada er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artikelstump