Star Wars: The Clone Wars-afsnit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Star Wars: The Clone Wars er en amerikansk computer-animeret tv-serie skabt af Lucasfilm Animation, Lucasfilm Animation Singapore og CGCG Inc. Debutfilmen blev udgivet i biograferne den 15. august 2008 og fungerede som indledning til serien. Serien fik sin debut den 3. oktober, 2008. Den foregår i den fiktive Star Wars-galaksen i den treårige mellemperiode mellem Klonernes Angreb og Sith-fyrsternes hævn (samme tidsperiode som den forrige Clone Wars-serie fra 2003). Hvert afsnit har en spilletid på 22 minutter.

Serieoversigt[redigér | rediger kildetekst]

Sæsoner Titel Afsnit Oprindelig visning
Først sendt Sidst sendt Netværk
1 22 8. oktober, 2009 20. Marts Cartoon Network
2 Rise of the Bounty Hunters 22 2. oktober, 2009 30. april, 2010
3 Secrets Revealed 22 17. september, 2010 1. april, 2011
4 Battle Lines 22 16. september, 2011 16. marts, 2012
5 20 29. september, 2012 2. marts, 2013
6 The Lost Missions 13 7. marts, 2014 Netflix
7 The Final Season 12 21. februar, 2020 4. maj, 2020 Disney+


Afsnit[redigér | rediger kildetekst]

Filmen (2008)[redigér | rediger kildetekst]

Uddybende Uddybende artikel: Star Wars: The Clone Wars

Som indledning til tv-serien af samme navn blev filmen udgivet i biografen den 15. august 2008 og distribueret af Warner Bros. Pictures. Selvom den kritiske modtagelse var negativ, var filmen en succes og indtjente 68,3 millioner dollars på verdensplan mod et budget på 8,5 millioner dollars.

Sæson 1 (2008–09)[redigér | rediger kildetekst]

Seriens premiereafsnit blev først sendt den 3. Oktober og sæsonfinalens "Gidseltagning" blev sendt 20. marts, 2009.

Nr. i
serie
Nr. i
sæson
Titel Instruktør Forfatter Først sendt[1]
11 "Ambush" 
"Baghold"
Dave BullockSteven Melching3. oktober 2008
Jedimester Yoda er rejst til planeten Toydaria, i håb om at indgå en alliance med systemets statsoverhoved Kong Katuunko. 
22 "Rising Malevolence" 
"Det Mystiske Våben"
Dave FiloniSteven Melching3. oktober 2008
Republikkens Forsvar har modtaget efterretninger om, at separatisterne har et mystisk våben, som efterlader sine modstanderes skibe uden kraft i rummet. Anakin Skywalker og Ahsoka Tano tager ud til Plo Koons skibsvrag imod Obi-Wan Kenobis ordrer for at redde ham og hans klontropper. Det lykkedes dem at redde Koon og hans mænd og få kendskab til separatisternes nye kampskib. 
33 "Shadow of Malevolence" 
"I Skyggen af Malevolence"
Bosco NgBrent Friedman & Matt Michnovertz10. oktober 2008
Jedimester General Plo Koon, Kommandør Ahsoka Tano og General Anakin Skywalker anfører en lille gruppe stjernejagerfly ved navn Shadow Eskadrillen mod Malevolence, som er på vej for at angribe en behandlingsstation nær Naboo-systemet. 
44 "Destroy Malevolence" 
"Knus Malevolence"
Brian Kalin O' ConnellSteven Melching17. oktober 2008
Mens Jedierne fortsætter deres angreb mod Malevolence, bliver den Republikanske Senator Padmé Amidalas skib, som var på vej for at forhandle en traktat med den Intergalaktiske Bankklan, trukket ind i Malevolence. General Grievous agter at bruge hende som gidsel, i håb om at de Republikanske styrker vil indstille beskydningen, hvilket de så gør, så Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi kan borde Malevolence og redde hende. Da de formår at flygte, styrer Malevolence ind i en nærliggende måne, som følge af at Skywalker og Amidala havde deaktiveret hyperdrivet tidligere. 
55 "Rookies" 
"Grønskollinger"
Justin RidgeSteven Melching24. oktober 2008
En gruppe uerfarne klontropper, ved navn Domino-enheden er udstationeret på Station Rishii i Rishii systemet, Ydre Ring. Stationen kommer under angreb, da Grievous sender kommandodroider derned, for at udsende et falsk afblæsningssignal, så han og Ventress kan indlede et angreb på klonernes fødeverden, Kamino systemet. Rex og Cody, som er på baseinspektioner, kommer og assistere de uerfarne klontropper med at bekæmpe droiderne, men de formår ikke at genvinde stationen. En af klonerne som hedder "Hevy" ofrer sig selv ved at sprænge basen, hvilket alarmerer Skywalker og Kenobi som hurtigt ankommer og driver Grievous' styrker på retræte. De to tilbageværende tropper af Domino-enheden, "Echo" og "Fives" bliver tildelt medaljer for deres indsats, på trods af tabet af stationen og Hevy. 
66 "Downfall of a Droid" 
"Jagten På Den Forsvundne Droide"
Rob ColemanGeorge Krstic7. november 2008
Under et slag mellem den Republikanske og den separatistiske flåde forsvinder R2-D2, og Anakin må finde ham, inden separatisterne finder militærhemmelighederne som er lagret i ham. 
77 "Duel of the Droids" 
"Droidernes Duel"
Rob ColemanKevin Campbell & Henry Gilroy14. november 2008
Skywalker, Ahsoka og R2-D2s erstatning R3-S6 infiltrer en lyttepost på en planet, hvor de opdager at Grievous holder R2 fanget. Inden base eksploderer, redder Anakin R2 fra R3, som viser sig at have været Grievous' spion. 
88 "Bombad Jedi" 
"Bombad Jedi"
Jesse YehKevin Rubio, Steven Melching & Henry Gilroy21. november 2008
Under en diplomatisk mission til Rodia opdager Senator Amidala, at hendes Onkel Senator Onaconda Farr har sluttet sig til Separatisterne. I bytte for mad og ressourcer til hans folk, udleverer Farr Amidala til Vicekongen Nute Gunray. Jar Jar Binks som fornemmer at Amidala er i fare, forklæder sig som en Jedi og bekæmper kampdroiderne og C-3PO sender et nødsignal til det Republikanske Forsvar om assistance og befrier Amidala. Jar Jar får et vanddyr til at besejre de resterende droider, og Gunray bliver derefter udleveret til det Republikanske Forsvars varetægt. 
99 "Cloak of Darkness" 
"Mørkets Kappe"
Dave FiloniPaul Dini5. december 2008
På sin mester Darth Sidious' ordre sender Grev Dooku sin snigmorder og lærling Asajj Ventress ud på en redningsmission af Gunray, som er i det Republikanske Forsvars varetægt. På den Republikanske Stjernekrydser Tranquility forsøger Ahsoka og Jedimester Luminara Unduli at udspørge Gunray om, hvor hans allierede befinder sig. Ventress infiltrerer skibet, og Senatsgardens Kaptajn Argyus forråder Republikken og befrier Gunray og flygter derefter sammen med Ventress. Ventress dræber herefter Argyus. Unduli og Tano melder redningen af Gunray til Anakin, som siger, at de måske kan spore skibet. 
1010 "Lair of Grievous" 
"Grievous' hule"
Dave FiloniPaul Dini12. december 2008
Kit Fisto og hans gamle padawan, som nu er Jedi-ridder Nahda Vebb sammen med en enhed af klontropper sporer Gunrays flugtskib fra det forrige afsnit til afsides planet. Her erfarer de, at det er General Grievous' tilholdssted, og at Grev Dooku har hemmeligt ført dem der til for at Dooku kan straffe sin Generals seneste fiaskoer. Grievous er fastbesluttet på at kunne bevise hans kvaliteter og på at udslette Jedierne. Sammen med klonerne, må Fisto og Vebb kæmpe sig vej forbi Grievous og hans plejedroide A–4D for at kunne komme væk fra hans hule. 
1111 "Lair of Grievous" 
"Grev Dookus fangenskab"
Jesse YehJulie Siege2. januar 2009
Under en kamp, opdager Anakin og Obi-Wan at, Grev Dooku bliver holdt fanget for en løsesum af en piratbande, ledet af Hondo Ohnaka i deres hule på planeten Florrum. Anakin og Obi-Wan må nå til enighed, om tilbuddet er for godt til at være sandt. 
1212 "The Gungan-General" 
"Gungan-generalen"
Justin RidgeJulie Siege9. januar 2008
Anakin og Obi-Wan er blevet narret og bliver holdt for løsesum sammen med Grev Dooku af piratlederen Hondo Ohnaka og hans næstkommanderende Turk Falso. Mens Anakin og Obi-Wan mislykker i deres flugt og bliver spærret inde igen, ankommer Republikken med løsesummen via en udsending, herunder Jar Jar Binks. Falso og banden forsøger at stjæle løsesummen fra sin chef ved at skyde færgen ned, og de eneste overlevere er et par klonsoldater og Jar Jar Binks, som er den eneste højststående person i gruppen med officiel militærbemyndigelse, er nu spydspids for missionen. Mens Anakin og Obi-Wan undslipper Ohnakas fangenskab flygter Dooku også. Jar Jar og klontropperne ankommer med løsesummen i form af krydderiet, og uden Dooku og siden de Republikanske soldater står stærkere i våben end Ohnaka og hans folk, må han løslade Jedierne. 
1313 "Jedi Crash" 
"Jedi i fare"
Rob ColemanKatie Lucas16. januar 2009
Jedimester Aayla Secura sammen med Anakin, Ahsoka, kommandør Bly og Kaptajn Rex nødlander ned på en planet, som er hjemsted for en art kaldet Lurmen. Deres leder Tee Watt Kaa siger, de er pacifister og ikke vil hjælpe dem, fordi at de frygter, at krigen vil ødelægge deres fred. Han lader dog sin søn Wag Too hjælpe Anakin. I en hytte diskuterer, Secura og Kaa hvem der startede krigen, men Kaa er ligeglad med hvem der gjorde hvad, og siger at Jedierne kun kan bevise at de er fredsbevarer ved at lægge deres våben fra dem. Anakin bliver bragt til landsbyen, hvor han Too heler ham. 
1414 "Defenders of Peace" 
"Fredens forkæmpere"
Steward LeeBill Canterbury23. januar 2009
Tee Watt Kaa nægter at give Jedierne ly af frygt for at blive indblandet i krigen. Ahsoka, Aayla og Anakin som nu er såret, Rex og resten af klonerne beslutter, at respekterer Lurmenenes beslutning siden de ikke har lyst til at bringe landsbyen i fare med deres tilstedeværelse, så de rykker ud i planetens vilde naturen. Den separatistiske Neimodianske General Lok Durd ankommer for at teste et våben, som de vil bruge på Lurmenene. Så Lurmenene må beslutte, om de vil underkaste sig separatisterne eller alliere sig med Republikken. 
1515 "Trespass" 
"Adgang forbudt"
Brian Calin O' ConnellSteven Melching30. januar 2009
Anakin og Obi-Wan ankommer til is-planeten Orto Plutonia for at efterforske en forsvunden klonsikkerhedsstyrke som er udstationeret på planeten. Jedierne, ledsaget af Senator Riyo Chuchi og Formanden Cho af den nærliggende planet Pantora opdager at klonerne blev angrebet af en pelset stamme som kaldes Talzerne. De er meget territoriale og vil være i fred. Det lykkedes for Jedierne at indgå fred med Talzernes høvding Thi-Sen, men den grådige Cho ødelægger det ved at insistere, at planeten hører under hans styre. Den resulterende konflikt optrapper til krig med Jedierne og Talzerne i den. 
1616 "The Hidden Enemy" 
"Den skjulte fjende"
Steward LeeDrew Z. Greenberg6. februar, 2009
Anakin og Obi-Wan anfører et angreb mod separatisterne på krystal-planetern Christohsis. Men de bliver angrebet i et baghold af Droiderne. Anakin og Obi-Wan beslutter sig, at tage hen til separatisternes base for at undersøge kilden til problemet, mens Rex og Cody bliver på basen og afhører klonerne som de mistænker kunne være en spion. De opdager, at Slick er spionen og at han gjorde det, fordi han var frustreret over Jediernes behandling af klonerne, men han bliver til sidst anholdt. 
1717 "Blue Shadow Virus" 
"Blå skyggevirus"
Steward LeeBill Canterbury13. februar 2009
Republikken erfarer, at separatisterne er ved at udvikle et biovåben i et skjult laboratorium på planeten Naboo. I stedet for at vente på hjælp beslutter Senator Amidala sig for at undersøge det sammen Jar Jar. Anakin og Obi-Wan ankommer og følger efter hende og opdager at hun holdes fanget af laboratoriets videnskabsmand Dr. Nuvo Vindi. De finder ud af, at han har et udviklet en dødelig blå virus til separatisterne. Vindi truer med at udløse bomben og slippe virusset fri. 
1818 "Mystery of a Thousand Moons" 
"De tusind måners ånd"
Steward LeeBill Canterbury13. februar 2009
Selvom laboratoriet er blevet lukket ned, lykkedes det Dr. Vindi at slippe den dødelige Blåskyggevirus løs, som inficerer Ahsoka og Amidala og de resterende kloner. De vil dø indenfor 48 timer, så Anakin og Obi-Wan må rejse til planeten Iego for at sikre den eneste kendte modgift mod virusset. De finder ud af, at befolkningen der lever i frygt for en mystisk kraft der dræber alle, som forsøger at flygte fra planeten. Det lykkedes for Anakin og Obi-Wan at ødelægge det kraften og kommer tilbage til Naboo, hvor de giver Ahsoka, Amidala og klonerne. 
1919 "Storm Over Ryloth" 
"Storm over Ryloth"
Brian Kalin O'ConnellGeorge Krstic27. februar 2009
Planeten Ryloth er besat af Separatisterne, og Ahsoka er blevet beordret af Anakin til at anføre et stjernejagerangreb mod separatisternes blokade rundt om planeten. Men jagerangrebet går galt, og Ahsoka trækker sig modvilligt tilbage til skibet Defender som er voldsomt beskadiget. Admiral Yularen bliver såret, men overlever under kampen af en gribbe-droide som styrter ind i hans og Anakins skib. Ahsoka og Anakin udarbejder en plan om at Anakin styrer Defender ind i separatisternes kommandoskib og de bryder gennem blokaden. 
2020 "Innocents of Ryloth" 
"De uskyldige fra Ryloth"
Justin RidgeRandy Stradley & Henry Gilroy6. marts 2009
Nu hvor rum-blokaden om Ryloth er ødelagt, anfører Obi-Wan og den 212. Angrebsbataljon deres landangreb mod en by besat af droider for at sabotere deres antiluftskyts. Missionen bliver dog indviklet, da Obi-Wan erfarer, at droiderne bruger slavebundede civile som levende skjold. Et par klonsoldaterne bliver venner med en Twi'lek pige som hedder Numa. Gennem deres venskab, begynder de at forstå krigens bekostninger. 
2121 "Liberty on Ryloth" 
"Frihed over Ryloth"
Rob ColemanHenry Gilroy13. marts 2009
Slaget om Ryloth fortsætter; de Republikanske styrker forsøger at drive de Separatistiske styrker, som anføres af Tekno-Unionens Formand Watt Tambor på flugt. Med meget få resterende styrker, forsøger Mace Windu at indkalde frihedskæmperen Cham Syndulla til at hjælpe med at befri planetens hovedstad fra Tambor. Han er først tøvende, men beslutter til sidst, at det er den eneste måde at befri Ryloth. 
2222 "Hostage crisis" 
"Gidseltagning"
Giancarlo VolpeEoghan Mahony, Drew Z. Greenberg, Brian Larsen20. marts, 2009
I forsøg på at befri Ziro Hutt fra fængslet, angriber en gruppe dusørjægere Republikkens Senatsbygning som gidsler. Deres Anfører Cad Bane udgiver sine krav til Overkansler Palpatine, som er tvunget til at imødekomme hans krav. Anakin som var sammen med Padmé Amidala når at redde alle senatorene som er sammen med dem, inden Bane detonerer etagen som de befandt sig på. 

Sæson 2: Rise of the Bounty Hunters (2009–2010)[redigér | rediger kildetekst]

Sæson 2 (engelsk titel: Rise of the Bounty Hunters) udkom den 2. oktober 2009 og kørte i 22 afsnit til den 30. april, 2010.

Nr. i
serie
Nr. i
sæson
Titel Instruktør Forfatter Først sendt[2]
231 "Holocron Heist" 
"Holokron-kuppet"
Justin RidgePaul Dini2. oktober, 2009
Obi-Wan og Anakin forsøger at standse Cad Bane som er brudt ind i Jedi-templet for at stjæle et holokron for. I mellem tiden, opdager Ahsoka, at en dusørjæger ved navn Cato, som er en formskifter udgiver sig for at være en Jedi i forklædning. 
242 "Cargo of Doom" 
"Undergangslast"
Rob ColemanGeorge Krstic2. oktober 2009
Cad Bane har forflyttet sit stjålne holokron til separatisterne, mens Anakin og Ahsoka forsøger at generhverve det. 
253 "Children of the Force" 
"Kraftens arvtagere"
Brian Kalin O' ConnellHenry Gilroy & Wendy Meracle9. oktober 2009
Cad Bane bruger holokronet til at finde kraft-modtagelige børn. Anakin og Ahsoka forsøger at finde dem og bringe dem hjem i sikkerhed, mens Mace og Obi-Wan prøver at finde holokronet. 
264 "Senate Spy" 
"Spion i senatet"
Steward LeeMelinda Hsu16. oktober 2009
Jedierne sætter Padmé Amidala til at spionere ham, fordi de mistænker at Senator Rush Clovis arbejder for separatisterne. Anakin opdager, at de har en romantisk historie. 
275 "Landing on Point Rain" 
"Landing på Point Rain"
Brian Kalin O' ConnellBrian Larsen4. november 2009
De Republikanske styrker, anført af Jedi-generalerne Obi-Wan, Anakin Skywalker er ankommet til Geonosis for at ødelægge droidefabrikken. 
286 "Weapons Factory" 
"Våbenfabrikken"
Giancarlo VolpeBrian Larsen13. november 2009
Ahsoka og Luminara Undulis lærling Barriss Offee infiltrerer droidefabrikken indefra, mens Anakin og Unduli holder dem i skak. 
297 "Legacy of Terror" 
"Katakombernes arv"
Steward LeeEoghan Mahony20. november 2009
Unduli forsvinder i en sandstorm mens hun fulgte efter deres hovedmål Poggle Den Vise. Skywalker og Kenobi finder hende i et gammelt som er tilholdsstedet for den Geonesianske Dronning. 
308 "Brain Invaders" 
"Parasitterne"
Steward LeeAndreis Kreisberg4. december 2009
Tano og Offee transporterer en lægeforsyninger til en behandlingsstation, men de opdager at klontropperne er blevet inficeret af de Geonosianske parasitter. Offee ender med også med at blive inficeret. 
319 "Grivous Intrigue" 
"Grievous' intrige"
Giancarlo VolpeBen Edlund1. januar 2010
Jedi-mester Eeth Koth er blevet taget til fange af Grievous. Mens Jedi-mester Adi Gallia og Skywalker redder Koth, holder Obi-Wan Grievous i skak i håb om at kunne fange ham. 
3210 "The Deserter" 
"Desertøren"
Robert DalvaCarl Ellsworth1. januar 2010
Efter at Kenobi, Cody og den 212. Bataljon er landet på Saleucami for at finde Grievous i håb om at fange ham, bliver Rex skudt af Kommandodroider men overlever. Hans mænd Kix, Hardcase og Jesse bringer ham over til en gård hvor han møder en klondesertør som hedder Cut Lawquane mens hans sår heler. 
3311 "Lightsaber Lost" 
"Det stjålne lyssværd"
Giancarlo VolpeDrew Z. Greenberg22. januar 2010
Ahsokas lyssværd bliver stjålet af en lommetyv og hun får hjælp af en ellers svag lignende Jedi Tera Sinube. 
3412 "The Mandalore Plot" 
"Mandalore-komplottet"
Kyle DunveyMelinda Hsu29. januar 2010
Obi-Wan har fået til at opgave at beskytte Hertuginde Satine af Mandalore fra en terrororganisation som kalder sig Dødsvogterne. 
3513 "Voyage of Temptation" 
"Rejsen mod fortiden"
Brian Calin O' ConnellPaul Dini29. januar 2010
Anakin og Obi-Wan skal beskytte Hertuginde Satine som er på vej til Coruscant for at fremlægge situationen med Mandalore til Republikken. 
3614 "Duchess of Mandalore" 
"Hertuginden af Mandalore"
Brian Kalin O' ConnellDrew Z. Greenberg12. februar 2010
På Coruscant forklæder Satine sig som en civil, for at undgå snigmordere mens hun fremlægger sin sag for Republikkens Senat. 
3715 "Senate Murders" 
"Senatsmordene"
Brian Kalin O' ConnellDrew Z. Greenberg19. marts 2010
Senator Onaconda Farr er død som følge af forgiftning af sin drink og Padmé Amidala og Senator Bail Organa beslutter at opklarer mordet, og det sig at det er en senatorfælle. 
3816 "Cat and Mouse" 
"Musen efter katten"
Kyle DunveyBrian Larsen26. marts 2010
En meget rutineret separatistisk strateg og Admiral som hedder Trench står i vejen for den Republikanske Flådes forsyningssending til den belejrede planet Christophsis. Skywalker og Admiral Wulff Yularen bruger et usynlighedsskib til at udslette Trenchs skib og får forsyningerne leveret til planeten. 
3917 "Bounty Hunters" 
"Dusørjægerne"
Steward LeeCarl Ellsworth2. april 2010
Da Skywalker, Tano og Kenobi styrter ned på regnskovsplaneten Felucia beslutter de at hjælpe fire dusørjægere med at beskytte lokale landmænd fra pirater som vil stjæle deres værdifulde afgrøder. Obi-Wan og Anakin opdager, at piraterne ledes af deres gamle fjende Hondo. 
4018 "The Zillo Beast" 
"Zillobæstet (del 1)"
Giancarlo VolpeCraig Titley9. april 2010
Republikkens nyeste protonbombe som kan udrydde droider vækker et monster, som kaldes Zillobæstet fra sin dvale. Mace Windu og Anakin Skywalker står overfor et dillemma: enten må de redde dyret som er den sidste af sin art eller Duggene med at dræbe det og sikre en traktat. 
4119 "The Zillo Beast Strikes Back" 
"Zillobæstet slår til igen"
Steward LeeSteven Melching16. april 2010
Da Zillobæstet bliver fløjet til Coruscant i håb om at studere dens uigennemtrængelig panser, bryder det løst og forårsager ødelæggelse på hele planetbyen. 
4220 "Death Trap" 
"Dødsfælden"
Steward LeeDoug Petrie23. april 2010
Boba Fett infiltrerer en Republikansk krydser, ved navn Endurance for i håb om at myrde Jedi-mester Mace Windu. Windu og Skywalker når at undslippe skibet undtagen Admiral Kilian og de resterende mænd ombord som vil forsøge at nødlande skibet på Vanqor. 
4321 "R2 Come Home" 
"Kom hjem, R2"
Giancarlo VolpeEoghan Mahony30. april 2010
Mens Anakin og Mace Windu leder efter Killian og hans mænd bliver de fanget i Endurance som er ved at falde sammen som følge af at Boba, sammen med dusørjægerne Aurra Sing, Bossk og Castas. R2 flyver til Coruscant og henter hjælp. Plo Koon og Ahsoka redder dem. 
4422 "Lethal Trackdown" 
"Livsfarlig Menneskejagt"
Dave FiloniDave Filoni & Drew Z. Greenberg30. april 2009
Ahsoka og Plo Koon rejser til Felucia og redder Killian og hans mænd som er blevet holdt som gidsler af dusørjægerne. Boba og Bossk bliver fængslet på Coruscant. 

Sæson 3: Secrets Revealed (2010–11)[redigér | rediger kildetekst]

Nr. i
serie
Nr. i
sæson
Titel Instruktør Forfatter Først sendt[3]
451 "Clone Cadets" 
"Kadetkloner"
Dave FiloniCameron Litvack17. september 2010
Fem klonkadetter i Domino-enheden er ved at færdiggøre deres uddannelse til klonsoldater. Men de er nødt til at må lærer at arbejde sammen for at kunne bestå deres afgangsprøve. 
462 "ARC Troopers" 
"ARC-soldater"
Kyle DunlevyCameron Litvack17. september 2010
General Grievous og Asajj Ventress iværksætter et angreb mod Kamino mens Anakin, Obi-Wan og Jedi-mester Shaak Ti forsvarer planeten. 
473 "Supply Lines" 
"Forsyningslinjer"
Brian Kalin O’ ConnellSteven Melching & Eoghan Mahony24. september 2010
Nu hvor Ryloth er belejret må Jedi-mester Ima-Gun Di og hans klonstyrker som er fanget samle Cham Syndullas lokale styrker. 
484 "Sphere of Influence" 
"Magtssfæren"
Kyle DunlevyKatie Lucas & Steven Melching1. oktober 2010
Døtrene af Formand Papanoida af Pantora er blevet kidnappet af Handelsføderationen. Ahsoka og Pantoras Senator Riyo Chuchi hjælper formanden med at redde hans døtre inden Handelsføderationen urimeligt kan indflyde hans Pantora. 
495 "Corruption" 
"Korruption"
Gioncarlo VolpeCameron Litvack8. oktober 2010
Padmé er på en diplomatisk mission til Mandalore for at garanterer den pacifistiske planet fuld beskyttelse af Republikken. Men de opdager, at Moogan smuglere har smuglet forsyninger såsom te på flaske til de Mandalorianske skoler. For at stige i profit, har smuglerne tilsat teen med et farligt kemikalie. 
506 "The Academy" 
"Akademiet"
Gioncarlo VolpeKatie Lucas & Steven Melching15. oktober 2010
Ahsoka er blevet ansat som lærer på kadetakademiet, mens hun hemmeligt efterforsker korruptionen i Satines regering. Snart efter hun kom, afdækker Satines nevø Korkie og hans klassekammarater et skændigt komplot. 
517 "Assassin" 
"Snigmorderen"
Kyle DunlevyKatie Lucas22. oktober 2010
Ahsoka har haft drømmesyn om at Senator Padmé Amidala vil blive dræbt af en snigmorder. Hun finder ud af, at det er dusørjægeren Aurra Sing. Det lykkedes Ahsola, at stoppe Aurras attentatforsøg, og da Aurra er anholdt, erfarer de også at Ziro Hutt var personen der gav hende opgaven. 
528 "Evil Plans" 
"Nederdrægtige planer"
Brian Kalin O’ ConnellSteve Mitchell & Craig Van Sickle5. november 2010
Mens R2-D2 og C-3PO er på indkøbstur bliver de taget til fange af Cad Bane, som er ude efter tegningerne til Senatsbygningen. 
539 "Hunt for Ziro" 
"Jagten på Ziro"
Steward LeeSteve Mitchell & Craig Van Sickle12. november 2010

Obi-Wan og Jedi-mester Quinlan Vos er på jagt efter Ziro som ligger inde med inkriminerende oplysninger om Hutt klanen.

Bemærk Dette afsnit efterfølger kronologisk Sæson 1 Afsnit 22 "Gidseltagning". 
5410 "Heroes on Both Sides" 
"Helte på begge sider"
Kyle DunlevyDaniel Arkin19. november 2010
Mens den Galaktiske Republiks Galaktiske Senat er ved at drøfte et forslag som vil ophæve opsynet af den InterGalaktiske Bankklan, rejser Ahsoka og Padmé Amidala til separatisternes hovedstadsplanet Raxus. Her fremsætter de med Padmés gamle ven og separatist senator Mina Bonteri et forslag om fred med Republikken. Grev Dooku forhindrer Republikkens afstemning efter at Ahsoka og Padmé vender tilbage til Coruscant ved at sprænge byens kraftgenerator. 
5511 "Pursuit of Peace" 
"Fredsbestræbelser"
Duwayne DunhamDaniel Arkin3. december 2010
Senatorerne Amidala, Bail Organa og Onaconda Farr forsøger at fremsætte et fredsforslag. Men ikke alle synes godt om deres forslag. 
5612 "Nightsisters" 
"Natsøstre"
Gioncarlo VolpeKatie Lucas7. januar 2011
Darth Sidious beordrer Grev Dooku til at dræbe hans snigmorder Asajj Ventress, fordi Sidious mistænker at Dooku vil bruge hende til at udslette. Som følge af sin oplevelse af Dookus attentatforsøg, forsøger Ventress at slå Dooku ihjel med hendes kvindeslægtninge Dathomirs Natsøstre. 
5713 "Monster" 
"Monster"
Kyle DunlevyKatie Lucas14. januar 2011
Nu hvor Ventress' attentatforsøg på Dooku er mislykket giver Moder Talzin Dooku en ny lærling som hedder Savage Opress som er en klanbroder af Darth Maul og bliver styret hemmeligt af Natsøstrene. 
5814 "Witches of the Mist" 
"Tågens hekse"
Kyle DunlevyDaniel Arkin21. januar 2011
Siden Savage Opress er forbundet med Kraften, sendes han til Grev Dooku som hans nye lærling. Greven sender ham til Toydaria for at fange Kong Katuunko hvor han møder Jedierne Obi-Wan og Anakin som er sendt ud for at lede efter ham, fordi Savage dræbte to Jedier. Savage undslipper dem og bringer Katuunko til Dooku som straffer ham for at have dræbt Katuunko. Ventress dukker så op og de angriber begge Dooku. Men angrebet mislykker da Savage bliver rasende fordi ikke kan regne sine troskaber til Dooku og Ventress ud.og da Anakin og Obi-Wan så dukker op. De undslipper alle uskadt, og Savage vender tilbage til Moder Talzin, fordi han tror at Ventress forrådte ham begynder at lede efter sin bror Darth Maul. 
5915 "Overlords" 
"Kraftens kilde"
Steward LeeChristian Taylor28. januar 2011
Anakin, Ahsoka og Obi-Wan er strandet på en mystisk planet som er stærk i kraften. Tre kraft væsener Faderen, Datteren og Sønnen bor der. Faderen forsøger at overtale Anakin til at blive siden han er den eneste som kan regerer både Søsteren og Faderen. 
6016 "Altar of Mortis" 
"Mortis' alter"
Brian Kalin O' ConnellChristian Taylor4. februar 2011
Før Jedierne kan forlade Mortis bliver Ahsoka bortført af Sønnen i et forsøg på at få Anakin til at slutte sig til ham så de kan bruge deres forenede styrker til at overvælde Søsteren og Faderen. Sønnen forhekser Ahsoka med en mørk forbandelse og hun kæmper mod Anakin og senere mod Obi-Wan. Efter en kamp mellem Datteren og Sønnen som stoppes af Faderen, stjæler Ahsoka dolken som regerer Sønnen. Sønnen skal til at dræbe Faderen, men Datteren ofrer sig og gør Ahsoka normal igen ved at overfører sit liv til Ahsoka. 
6117 "Ghosts of Mortis" 
"Spøgelserne fra Mortis"
Steward LeeCristian Taylor11. februar 2011
Jedierne er stadig strandet på Mortis og Sønnen som er på Kraftens Mørke Side fornyer hans bestræbelser på at få Anakin over på hans side. For at vende ham til den Mørke Side viser Sønnen Anakin syn af hans fremtid som Sith-fyrsten Darth Vader og alle de grusomheder han vil begå. Det virker, og Anakin slutter sig til Sønnen af frygt for det han så vil faktisk ske. Ahsoka sætter skibet ud af drift så Anakin ikke kan flygte og tager hen for at hjælpe Obi-Wan. Senere mødes Faderen med Anakin og Faderen sletter Anakins hukommelse af hvad Sønnen havde vist ham. Da Sønnen forsøger at dræbe Faderen stjæler Faderen sværdet og dræber sig selv med det, hvilket tager Sønnens kræfter fra ham og gør at Anakin til at genoprette balance. 
6218 "The Citadel" 
"Citadellet"
Kyle DunlevyMatt Michnovertz18. februar 2011
Et redningshold anført af Anakin, Obi-Wan, Ahsoka med klontropperne Rex, Cody, Fives og Echo forsøger at redde Jedi-mester Even Piell og hans kaptajn Wilhuff Tarkin (som er yngre før hans tjeneste i det Galaktiske Imperium) som er blevet taget levende til fange af separatisterne og fængslet i et uigennemtrængeligt arrestcenter som hedder Citadellet som ligger på planeten Lola Sayu. Piell og Tarkin har begge lært deres halvdel af koordinaterne til en Hyperrumvej ved navn Nexus-ruten. 
6319 "Counter Attack" 
"Modangreb"
Brian Kalin O' ConnellMatt Michnovertz4. marts 2011
Efter at have reddet Jedi-mester Piell og Kaptajn Tarkin, har redningsholdet delt sig i to: Piell er med Obi-Wan og Tarkin er med Anakin. Citadellet og dets fængselschef Osi Sobeck har flere fælder og mere fare end hvad redningsholdet først havde ventet, og deres flugtskib bliver ødelagt. ARC-soldat Echo dør tilsyneladende under flugtforsøget. 
6420 "Citadel Rescue" 
"Redningsaktion Citadellet"
Steward LeeMatt Michnovertz18. februar 2011
Mens redningsholdet prøver at undslippe Citadellet bliver de adskillige gange angrebet af kampdroider. Even Piell bliver dræbt af en af anoobaerne (et fiktivt dyr) som blev sendt ud for at sporer holdet. Ahsoka lærer Piells halvdel af koordinaterne til Nexus-ruten at kende. Plo Koon anfører en redningsmission. Det lykkedes Sobeck at finde holdet netop som de når frem til deres opsamlingssted. Sobeck forsøger at slå Tarkin ihjel, men Ahsoka dræber Sobeck og redder Tarkin. Plo Koon får holdet sikkert tilbage til Coruscant. 
6521 "Padawan Lost" 
"Den forsvundne padawan"
Dave FiloniBonnie Mark1. april 2011
Under et slag om Felucia bliver Ahsoka taget til fange af trandoshanere som smider hende af en på planet hvor de vil jagte og dræbe hende som sport. Ahsoka møder tre Jedi ynglinge der hedder Kalifa, Jinx O-mer som også er blevet taget til fange af trandoshanerne og de slår sig sammen for at overleve. Næste dag rejser de for at undslippe trandoshanerne men de sidstnævnte finder dem og jager dem. Den førende trandoshaners søn bliver dræbt og hans far dræber Kalifa som hævn. Ahsoka lover at passe på de to andre ynglinge 
6622 "Wookiee Hunt" 
"Wookiee-jagt"
Dave FiloniBonnie Mark1. april 2011
Mens Ahsoka, og ynglingene kæmper for at undgå trandoshanerne møder de en fange: wookien Chewbacca. Sammen med ynglingene angriber Ahsoka og Chewie det Trandoshanske fort med hjælp fra andre wookiee-krigere og er i stand til at dræbe mange Trandoshanere. Ahsoka dræber Trandoshan-lederen Garnac med et kraftigt Kraft skub. 

Sæson 4: Battle Lines (2011–12)[redigér | rediger kildetekst]

Sæson 4 udkom den 16. september med to premiereafsnittene "Vandkrig" og "Gungansk Angreb"

Nr. i
serie
Nr. i
sæson
Titel Instruktør Forfatter Først sendt
671 "Water War" 
"Vandkrig"
Duwayne DunhamJose Molina16. september 2011
Anakin, Padmé og Jedi-mester Kit Fisto forsøger at bevare freden på vandplaneten Mon Cala fra at udvikle sig til en borgerkrig på grund af at planetens konge er blevet myrdet og den nuværende siddende Mon Calamarianske Prins Lee-Car forsøger at opretholde et fredeligt sameksistens med blæksprutte-agtige art Quarren og Mon Calamarianerne. Men Quarren-folket vil ikke anerkende Prins Lee-Chars styre og til sidst ender fredsforhandlingerne med borgerkrig. 
682 "Gungan Attack" 
"Gungansk Angreb"
Brian Kalin O' ConnellJose Molina16. september 2011
Efter separatisterne besejrer det meste af de Republikanske styrker under den Mon Calamarianske borgerkrig i det forrige afsnit, er Jedierne tvunget til at må tilkalde hjælp fra Jar Jar Binks og Republikkens Stor Armé og de resterende Republikanske styrker. Men i efterspillet af slaget bliver de Republikanske styrker taget til fange, og Ahsoka og Lee-Char må finde på en ny strategi. 
693 "Prisoners" 
"Fanger"
Danny KellerJose Molina23. september 2011
Efter Anakin, Padmé, Kit Fisto, Jar Jar Binks og Senator Tills blev taget til fange af separatisten Riff Tamson, må Ahsoka og Prins Lee-Char finde en måde at befri deres venner. I håb om at befri Mon Cala fra Tamson, forsøger Lee-Char at overtale Quarren-folket til at slutte dem til hans sag. 
704 "Shadow Warrior" 
"Skyggekriger"
Brian Kalin O' ConnellDaniel Arkin30. september 2011
Anakin og Ahsoka afdækker et komplot som er lavet af den Gunganske minister Rishi Loo som har brugt en halskæde til at styre Gunganernes leder Boss Lyoni til at narre Gunganerne til at slutte sig til Separatisternes angreb på Naboo. Da Lyonie konfronterer Rishi Loo stikker Loo ham ned. Jar Jar Binks må forklæde sig som Boss Lyonie til at afblæse angrebet. General Grievous ankommer og forlanger at vide hvorfor angrebet blev afblæst. Jar Jar bliver afsløret, men det lykkedes ham at fange Grievous. Dooku fanger så Anakin og fortæller Padmé at Anakin vil blive løsladt, hvis Grievous bliver løsladt. Skywalker bliver løsladt. 
715 "Mercy Mission" 
"Nødmission"
Danny KellerBonnie Mark7. oktober 2011
Klonkommandør Wolffe og hans enhed sammen med R2-D2 og C-3PO er på planeten Aleen for at reparere efter ødelæggende jordskælv. Men droiderne opdager en alvorlig ubalance mellem planetens underjordiske økologi og overfladebiosfærer. 
726 "Nomad Droids" 
"Droider på eventyr"
Steward LeeSteve Mitchell & Craig Van Sickle14. oktober 2011
På rejsen tilbage til Coruscant bliver R2 og C-3PO på deres krydser angrebet af General Grievous. R2-D2 og C-3PO flygter i et Y-wing jagerfly og er på et par små eventyr mens de prøver at komme tilbage til Coruscant. På deres sidste eventyr bliver de igen angrebet af Grievous som har fanget Jedi-mester Adi Gallia indtil Plo Koon og hans mænd redder dem. 
737 "Darkness on Umbara" 
"Mørket på Umbara"
Steward LeeMatt Michnovertz28. oktober
Da Anakin overgiver kommandoen af sin enhed 501. Legion til Jedi-mester Pong Krell opstår der anspændelse mens de får en drabelig mission om at indtage Umbaras hovedstad. 
748 "The General" 
"Generalen"
Walter MurchMatt Michnovertz28. oktober 2011
General Krell beordrer Rex og soldaterne i 501. legion til at angribe en svært bevogtet flyvebase og vil ikke accepterer andet end sejr. Det er næsten en selvmordsmission medmindre klonerne kan bruge deres snilde til at besejre deres fjende. 
759 "Plan of Dissent" 
"En omstridt plan"
Kyle DunlevyMatt Michnovertz11. november 2011
Efter de Republikanske styrker erobrer flyvebasen, beordrer Rex og hans soldater til at angribe den svært bevogtede hovedstad. Fives og Jesse opdager, at der er en bedre plan og modsætter sig Krells ordre. 
7610 "Carnage of Krell" 
"Krells blodbad"
Kyle DunlevyMatt Michnovertz18. november 2011
Rexs to mænd Fives og Jesse risikerer henrettelse for at have nægtet at adlyde Krells ordre, så han vælger at konfronterer General Krell i afslutningen af Slaget om Umbara. Med risiko for sigtelse om mytteri, må Rex tage en mørk beslutning mens Krells sande jeg. 
7711 "Kidnapped" 
"Kidnappet"
Kyle DunlevyHenry Gilroy25. november 2011
Zygerriske slavhandlere står bag en pludselig forsvindelse af en hel Togruta koloni på planeten Kiros. Mens Anakin og Ahsoka disarmerer bomberne som er plantet af slavehandlerne, må Obi-Wan bekæmpe deres leder som stikker af og Anakin og Ahsoka følger efter ham. 
7812 "Slaves of the Republic" 
"Republikkens slaver"
Brian Kalin O' ConnellHenry Gilroy2. december, 2011
Anakin, Obi-Wan, Rex og Ahsoka i forklædning infiltrerer Zygerria for at finde de forsvundne kolonister. Men mens Obi-Wan forsøger at befri en kolonist med at flygte, bliver de alle fanget. Obi-Wan og Rex bliver sendt til Kadavo for at slide i en slavelejr. Anakin er tvunget til at tjene den Zygerriske Dronning, som tilbyder at befri hans venner, hvis han slutter sig af egen vilje til hende. 
7913 "Escape from Kadavo" 
"Flugten fra Kadavo"
Danny KellerHenry Gilroy6. januar 2012
Anakin forsøger at overbevise den Zygerriske dronning om, at hun også er en slave og en brik i et ondsindet separatistisk komplot. I mellemtiden er Obi-Wan og Rex blevet taget til planeten Kadavo for at slide i slavelejrerne. 


Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Star Wars: The Clone Wars Season 1 Episode List". Hentet 21. juli 2022.{{cite web}}: CS1-vedligeholdelse: url-status (link)
  2. ^ "Star Wars: The Clone Wars Season 2 Episode List". Hentet 21. juli 2022.{{cite web}}: CS1-vedligeholdelse: url-status (link)
  3. ^ "Star Wars: The Clone Wars Season 3 Episode list". Hentet 31. juli 2022.{{cite web}}: CS1-vedligeholdelse: url-status (link)