Steel House Copenhagen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

Steel House Copenhagen er et hostel i København. Det er ejet og drevet af Københavns største hotelkæde Arp-Hansen Hotel Group og åbnede i sommeren 2017. Stilen er newyorker-inspireret og er indrettet efter minimalistiske linjer og et rustikt interiør. Af fællesfaciliteter på Steel House Copenhagen finder du pool, fitness, café, bar, loungeområde og fælleskøkken. Der er samlet 254 værelser fordelt på 6-sengs værelser, 4-sengs værelser, dobbeltværelser og enkeltværelser, og der er gratis Wi-Fi på alle værelser. Bygningen der i dag danner rammerne for Steel House Copenhagen dannede oprindeligt rammerne for Dansk Metals fagforening.

Beliggenhed

Steel House Copenhagen er placeret i centrum af København, beliggende på Herholdtsgade 6, tæt på Vesterport Station, der ligger i gåafstand. I nærheden ligger også Strøget og Tivoli.

Eksterne henvisninger

Steel House Copenhagens hjemmeside