Stella Polaris (musikfestival)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Stella Polaris
Virksomhedsinformation
Selskabsform Anpartsselskab
Organisation
Ejere Thomas Kalle Møller Bremer
Nicka Nørlund Kirstejn
Eksterne henvisninger
http://www.stella-polaris.dk/
CVR-nummer 33391234

Stella Polaris er verdens største gratis elektroniske downtempo festival, som hvert år afholdes i grønne områder i flere danske byer. Festivalen, som er et en-dagsarrangement, turnerer rundt i hele Danmark, og finder hvert år sted i begyndelsen af august. De optrædende er både danske og internationale kunstnere. Nogle gange optræder også musikere inden for andre genrer. Eksempelvis Lydmor, Laid Back og Kelela.

Historie[redigér | redigér wikikode]

Stella Polaris er stiftet af Kalle Bremer[1] og Nicka Kirstejn og har eksisteret siden 1997, hvor eventet for første gang blev afholdt. Det foregik i Vennelystparken i Aarhus med et enkelt fadølsanlæg, en dj-pult og et pavillontelt fra Silvan. I 2001 var festivalen for første gang i København. Siden da har festivalen været afholdt i Odense, Aalborg og Esbjerg. I 2015 er festivalen at finde i Kolding, Sønderborg, Aarhus og København.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Rasmus Meldgaard Harboe (22. april 2013), Kalle B: Mit København, Berlingske, hentet 15. januar 2020. 
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]