Steven Crowder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Steven Crowder
Steven Crowder.jpg
Personlig information
Født 7. juli 1987Rediger på Wikidata
Grosse PointeRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Steven Blake Crowder (født 7. juli 1987) er en amerikansk-canadisk konservativ politisk kommentator, skuespiller og komiker. Han er vært for podcasten Louder with Crowder, der dækker nyheder, popkultur og politik, og streames på tjenester som YouTube og på hjemmesiden LouderWithCrowder.com. Han var stemmeskuespiller på TV-serien Artur , hvor han gav stemme til karakteren Alan i løbet af sæsonerne 5-6. Han er også en tidligere bidragyder til Fox News, og er en regelmæssig gæst på det konservative nyheds- og underholdningsnetværk TheBlaze.

Crowder's far er amerikansk og hans mor fransk-canadisk. Steven har dobbelt statsborgerskab og taler både fransk og engelsk. Han giftede sig med sin kone, Hilary Crowder, i august 2012, og skrev om fordelene ved seksuel afholdenhed før ægteskabet.[1] Crowder er en tilhænger af Mixed Martial Arts (MMA) og deltager i kampsportkonkurrencer. Han var en fortaler for legalisering af MMA i New York.[2]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Waiting till the wedding night – getting married the right way. Fox News. 14. september 2012. 
  2. ^ Crowder, Steven (19. marts 2012) (via YouTube). LEGALIZE MMA IN NY!!. 
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]